Απαντήσεις της Περιφερειακής Αρχής στους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων της Σύρου για ανοικτά θέματα σε περιφερειακούς δρόμους

Αναμένεται συνέχεια... στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Μέριμνα για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου αναπτύσσει η Περιφερειακή Αρχή, η οποία σε συνέχεια ενεργειών της για τους περιφερειακούς δρόμους του νησιού, ενημέρωσε τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων πως θα υπάρξουν και νέες παρεμβάσεις για την ασφάλεια των πολιτών.

Στο πλαίσιο αναλυτικής συζήτησης που είχαν οι δύο πλευρές στη Σύρο, προχθές, γνωστοποιήθηκε πως η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου προχώρησε πρόσφατα στη δημοπράτηση του έργου αντικατάστασης όλων των πινακίδων σήμανσης του οδικού δικτύου του νησιού, όπως και της τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας σε σημεία που παρουσιάζουν επικινδυνότητα.

Εκτός των ανωτέρω όμως, κατέστη ξεκάθαρο πως, ήδη συντάσσεται μελέτη για την

επέκταση των εργασιών βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου με ασφαλτόστρωση κλειστού τύπου, ώστε “να επιτευχθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ο στόχος της κάλυψης στο μεγαλύτερο μέρος του”.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για θετικές εξελίξεις, οι οποίες θα σημάνουν σημαντικές βελτιώσεις στο επαρχιακό δίκτυο της Σύρου.