Υλοποιήθηκε το μεγάλος μέρος των βασικών παρεμβάσεων αλλά μέχρι την πιστοποίησή της θα παραμείνει “κλειδωμένη” για τα παιδιά

Ολοκληρώθηκε η παιδική χαρά στον Γαλησσά

Μία όμορφη παιδική χαρά που παραπέμπει σε μικρό ινδιάνικο χωριό απέκτησε ο Γαλησσάς, με τον ανάδοχο του έργου να έχει υλοποιήσει το σύνολο των βασικών παρεμβάσεών εντός του χώρου, πλησίον της ενοριακής αίθουσας του χωριού.

Ειδικότερα, το έργο με δαπάνη σχεδόν 62.000 ευρώ περιελάμβανε την τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας για τα παιδιά, καθώς και την ορθή τοποθέτηση των παιχνιδιών και του εξοπλισμού, προκειμένου όσα βρεθούν προσεχώς στον χώρο, να μπορούν να απολαύσουν άφοβα το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, τοποθετήθηκε και η ειδική περίφραξη, ενώ για λόγους καλαισθησίας πρέπει να βαφτεί και το μικρό τοιχίο της.

Σημειώνεται πως η κατασκευή της παιδικής χαράς στον Γαλησσά αποτελεί ένα από τα έργα της ίδιας εργολαβίας με την παιδική χαρά του Αθλητικού Κέντρου στην Ερμούπολη, αλλά και με τις συντηρήσεις στην παιδική χαρά της περιοχής της Μεταμόρφωσης.

Υπενθυμίζεται τέλος, πως μέχρι τη λήψη των απαραίτητων πιστοποιήσεων, οι δύο νέες παιδικές χαρές δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά.