Το τσίκνισαν για τα καλά στα ΚΑΠΗ της Σύρου

  • Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:12

Την παράδοση των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς για τα ΚΑΠΗ του νησιού τήρησε και φέτος ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Μέλη και φίλοι των ΚΑΠΗ σε Ερμούπολη και παραρτήματα αντάμωσαν χθες και τσίκνισαν μαζί, κατά το έθος, με φαγητό ρεφενέ και τη διάθεση στα ύψη, λίγο πριν από την έναρξη της νηστείας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Μάρκος Ρούσσος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος της κοινωνικής υπηρεσίας, Αγγελική Πρίντεζη, τα στελέχη του κέντρου κοινότητας, του ΚΑΠΗ και της κοινωνικής υπηρεσίας ήταν επί ποδός και φρόντισαν με αγάπη τα μέλη που ξέρουν να εκτιμούν τις στιγμές και τη λέξη κέφι από καρδιάς.

Για μία ακόμη φορά, οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έγιναν μια μεγάλη παρέα και με χαμόγελο έδειξαν ότι η ζωή είναι ένα μεγάλο σταυροδρόμι που πρέπει να το διανύεις με χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία, όποια κι αν είναι τα εμπόδια που θα συναντήσεις.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Δήμου διαβεβαίωσαν τα μέλη ότι θα συνεχίσουν να τηρούν τις προεκλογικές υποσχέσεις τους και να προσφέρουν στους ίδιους ό,τι δίνει χαρά και «φτερά» στην ψυχή τους.