Ευχαριστήρια επιστολή προς ΟΝΕΧ Ναυπηγεία Σύρου για κάλυψη κόστους γενικής απολύμανσης Σχολής

  • Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2020 - 17:29

1. Στα πλαίσια της εντατικοποίησης των γενικότερων μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή της εξάπλωσης της επιδημικής νόσου του Κορωνοϊού (COVID - 19) και με δεδομένο τον ευαίσθητο χαρακτήρα των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου εντός των οποίων στεγάζονται και φοιτούν σπουδαστές, μελλοντικοί Πλοίαρχοι Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και εκπαιδευτικό-διοικητικό προσωπικό, η απολύμανση των χώρων σε όλο το εύρος τους καθίστατο επιβεβλημένη και αναγκαία για τη θωράκιση των συνθηκών υγιεινής της σπουδαστικής κοινότητας και του λοιπού έμψυχου δυναμικού. 

 2. Η εταιρία σας, εκδηλώνοντας εμπράκτως την ευαισθησία της, για τις συνθήκες υγιεινής της Α.Ε.Ν. Σύρου, κυρίως δε για τους σπουδαστές και για το εκπαιδευτικό και διοικητικό (πολιτικό και στρατιωτικό) προσωπικό της, προέβη ευγενικώς στην κάλυψη του κόστους για την γενική απολύμανση των εγκαταστάσεων,  την οποία ανέλαβε εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων, καθιστώντας έτσι τους χώρους εκπαίδευσης και εργασίας σπουδαστών και μονίμου προσωπικού, ασφαλή και λειτουργικό.  

   3. Κατόπιν των ανωτέρω, ο Διοικητής και το προσωπικό της Α.Ε.Ν. Σύρου, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για την ευγενική πρωτοβουλία σας, η οποία συμβάλει στο μέγιστο βαθμό για την απρόσκοπτη λειτουργία της Ακαδημίας μας, θωρακίζοντας έτσι τις αναγκαίες συνθήκες υγιεινής των εκπαιδευτικών και γραφειακών εγκαταστάσεων.  

Εκ μέρους της ONEX διευκρινίζεται ότι "Η Κάλυψη του κόστους απολύμανσης έγινε κατόπιν αίτησης της ακαδημίας προς το Ναυπηγείο με αφορμή την Ανακοίνωση του Ναυπηγείου της 12-3-2020.