«ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ»

38 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κρήτη

  • Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2020 - 06:27

Σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου, νοσηλεύεται με κορωνοϊό μια 64χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε τα ξημερώματα από την τα ξημερώματα από την Ρόδο στο Ηράκλειο με αεροδιακομιδή. Πρόκειται για Ελληνοαμερικανίδα, της οποίας η μεταφορά ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα.

Ακόμη, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται από χθες ένας 55χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη εβδομάδα και νοσηλευόταν στην ειδική μονάδα covid του ΠΑΓΝΗ.

Εκτός από την Ελληνοαμερικάνα, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 44χρονος από την Ρουμανία από ξενοδοχείο καραντίνας της Χερσονήσου, όταν άρχισε να παρουσιάζει ήπια συμπτώματα. Πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που αποτυπώνονται στον χάρτη του ΕΟΔΥ, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Κρήτη φθάνει τα 38 από την αρχή εκδήλωσης της πανδημίας, ενώ στον αριθμό αυτόν δεν περιλαμβάνονται τα εισερχόμενα κρούσματα.