Η διοίκηση συμφώνησε με τους Παλαιτσάκη, Μουστάκα, Χυτήρη, Βαμβακούση, Ζακχαίο και Ρούσσο

Συνεχίζουν οι Συριανοί στο προπονητικό τιμ του Φοίνικα Σύρου ONEX

  • Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2020 - 06:10

Σε μία ακόμη σημαντική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς ήλθε σε συμφωνία και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα οι Συριανοί που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό. Με εισήγηση του Γιάννη Ορφανού προχώρησε στις αποφάσεις της η διοίκηση, αφού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Έλληνα προπονητή. Ο κ. Ορφανός πιστεύει πολύ στον Δημήτρη Παλαιτσάκη, ο οποίος και τον βοήθησε στην προσαρμογή του στο νησί τις πρώτες του ημέρες στον Φοίνικα. Έτσι, από την αρχή ο κ. Ορφανός δίπλα του στον πάγκο ήθελε να είναι ο Συριανός προπονητής, ο οποίος έχει γνώσεις πάνω στο άθλημα καθώς είναι και η ειδικότητά του, αλλά έχει προσφέρει στην ομάδα και ως αθλητής. Ο Δημήτρης Παλαιτσάκης ήταν στην φουρνιά των αθλητών που βοήθησαν να κάνει τα πρώτα του βήματα στις Εθνικές κατηγορίες. Από εκεί και πέρα η διοίκηση μίλησε μαζί του, υπήρξε συμφωνία και έτσι ο Παλαιτσάκης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ταυτόχρονα η διοίκηση προχώρησε τις συζητήσεις και με το υπόλοιπο τιμ της ομάδας, αφού ως γνωστό όλες οι θέσεις είναι σημαντικές. Η Άννα Μουστάκα θα κρατά τα στατιστικά και θα αναλύει τον αγώνα και μέσα από εκεί ο Γιάννης Ορφανός θα μπορεί να δίνει τις δικές του οδηγίες. Η κ. Μουστάκα έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία πάνω σ’ αυτό το κομμάτι καθώς και βρίσκεται στην ομάδα αρκετά χρόνια. Ακόμη, δίπλα στον Φοίνικα θα παραμείνει η Ρένα Χυτήρη, η οποία είναι στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και προσφέρει πάρα πολλά στους αθλητές, κρατώντας τους υγιείς. Ο Μανώλης Βαμβακούσης – Team Manager, μπορεί να χαρακτηριστεί και ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και προσπαθεί να βρίσκει τις λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα. Αντώνης Ζακχαίος και Ζαννής Ρούσσος φροντιστές, ότι και να πεις για τους δύο τελευταίους ίσως και να είναι λίγο. Ζακχαίος και Ρούσσος όχι μόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε καθημερινή βάση, αλλά φροντίζουν οι παίκτες να έχουν τα πάντα στα χέρια τους. Είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και όπως έχει αποδειχτεί είναι οι φύλακες άγγελοι των αθλητών. Είναι σημαντικό οι αθλητές να γνωρίζουν πως δίπλα τους βρίσκονται άνθρωποι που τους φροντίζουν και θα κάνουν τα πάντα γι’ αυτούς. Η δουλειά των αθλητών γίνεται πιο εύκολη όταν ξέρουν πως τα πάντα είναι στη θέση τους, αλλά και το τιμ από τον προπονητή έως και τον φροντιστή θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και μέσα από εκεί η ομάδα να μπορεί να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές τις.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου ONEX

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το αμιγώς Συριανό τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, που αποτελείται από τους:

Δημήτρη Παλαιτσάκη - Β’ Προπονητής

Άννα Μουστάκα-Στατιστικολόγος

Ρένα Χυτήρη-Φυσικοθεραπεύτρια

Μανώλη Βαμβακούση-Team Manager

Αντώνη Ζακχαίο-Φροντιστής

Ζαννή Ρούσσο-Φροντιστής

Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία μας με τον Νίκο Χαχαδάκη, Ιατρό Ορθοπεδικό Χειρουργό MD MSc και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει οι αφίξεις των αθλητών της ομάδας μας, όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 25/8/2020.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ εύχεται υγεία σε όλους και επίτευξη προσωπικών και συλλογικών στόχων.