Απομακρύνονται οχήματα από το μέτωπο της θάλασσας στη θέση Νησάκι

Μέτρα ενόψει της έναρξης της ανάπλασης

Η υλοποίηση του έργου με τίτλο “Επισκευή ανωδομής και βελτίωση περίφραξης στην περιοχή από την πλατεία Κανάρη έως την περιοχή Νησάκι” πρόκειται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών, με το Λιμενικό Ταμείο Σύρου να λαμβάνει ήδη μέτρα ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Συγκεκριμένα, από χθες το πρωί μετακινήθηκαν προς την πλευρά του χώρου στάθμευσης τα κιγκλιδώματα που συνθέτουν τη σημερινή περίφραξη του τμήματος της προβλήτας των κρουαζιερόπλοιων προκειμένου οι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους για να μπορέσουν να αναπτυχθούν με ασφάλεια και απρόσκοπτα οι προγραμματισμένες εργασίες.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα βελτιώσει λειτουργικά κι αισθητικά τον χώρο από το ύψος της προβλήτας των κρουαζιερόπλοιων μέχρι και την πλατεία Κανάρη, στο πλαίσιο της μέριμνας που έχει επιδείξει τόσο η παρούσα, όσο και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή για το εν λόγω παραλιακό τμήμα.

Μεταξύ των ήπιων παρεμβάσεων που θα υλοποιηθούν, στο έργο περιλαμβάνεται και η κατασκευή σταθερής περίφραξης σε τμήμα που θα οριοθετεί τη ζώνη ασφαλείας του ISPS.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη των εργασιών θα εκδώσει ανακοίνωση το Λιμενικό Ταμείο Σύρου.

Ετικέτες: