Μία ακόμη σημαντική συνεργασία για την ομάδα της Σύρου

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της Ελλάς Σύρου με τον Ατρόμητο

Το απόγευμα της Τετάρτης, στον θερινό σινεμά «Παλλάς», έγινε η παρουσίαση της συνεργασίας των ακαδημιών της Ελλάς Σύρου και του Ατρόμητου. Το κλίμα, παρά τις συνθήκες που επικρατούν λόγω πανδημίας, ήταν εορταστικό. Οι Συριανοί απέδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο φιλόξενοι είναι κι αυτό φάνηκε κι από τις δηλώσεις των ανθρώπων του Ατρόμητου που ταξίδεψαν από την Αθήνα. Στη Σύρο βρέθηκε, λόγω της παρουσίας της συνεργασίας των δύο ακαδημιών, ο Απόστολος Αποστόλου, υπεύθυνος του Δικτύου σχολών της Αθηναϊκής ομάδας, αλλά και ο δημοσιογράφος του Ατρόμητου, Παύλος Κατώνης. Κατά τη διάρκεια οι άνθρωποι του Ατρομήτου έδωσαν τα δικά τους δώρα αφού θέλησαν να τιμήσουν τους Συριανούς ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα των Αθηνών. Όπως ήταν φυσικό η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική όταν παρέλαβε την φανέλα με τον αριθμό 5 ο Μιχάλης Μυγλός, ο οποίος στο ξεκίνημα της πλούσιας επαγγελματικής του καριέρας πέρασε κι από τον Ατρόμητο, όπου όπως είπε είχε σαν συμπαίκτη τον κ. Αποστόλου.

Από εκεί και πέρα ο κ. Αποστόλου ανέλυσε το πλάνο που υπάρχει στο δίκτυο του Ατρομήτου, καθώς η ομάδα της Αθήνας είναι γνωστό πως διαθέτει μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν τοπικοί φορείς του νησιού, τόσο από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης όσο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Επίσης παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, ο οποίος χαιρέτισε τη συνεργασία των δύο ακαδημιών.

Τέλος η διοίκηση της Ελλάς Σύρου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσίασε τη συνεργασία της τόσο με διατροφολόγο όσο και ψυχολόγο.