Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης

Επώνυμη διαμαρτυρία πολιτών για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της περιοχής τους

  • Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:48

Την επανεξέταση και βελτίωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στις οδούς Μαυρομουστάκη-Πλαστήρα-Πλουτάρχου, στην Ερμούπολη αιτούνται 145 κάτοικοι της περιοχής προς το Δημοτικό Συμβούλιο και την αρμόδια Υπηρεσία.

Όπως επισημαίνουν στη σχετική γραπτή επιστολή τους προς τον Δήμο, επί δύο και πλέον έτη, παρά τις έγγραφες αναφορές τους για τη γνωστοποίηση του προβλήματος, διαπίστωσαν προ μηνός με έκπληξη ότι από την αρμόδια Υπηρεσία δεν έχει γίνει απολύτως καμία ενέργεια έως και σήμερα, προκειμένου να διευθετηθεί μια λύση και να δοθεί ένα τέλος στην καθημερινή ταλαιπωρία δεκάδων πολιτών που ζουν στην περιοχή.

"Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προβλήματα που επέφεραν στους κατοίκους οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν το 2018 και εξακολουθούν να δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην πρόσβαση από και προς τις οικίες μας.

Σας καλούμε, εφόσον το επιθυμείτε, σε επιτόπια αυτοψία για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι τα προβλήματα της σήμανσης στην περιοχή, την κατάσταση έτσι όπως την βιώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και τους κινδύνους που δημιουργεί η υπάρχουσα σήμανση", επισημαίνει ο κ. Νίκος Ρούσσος, κάτοικος της περιοχής.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο.