Η διοίκηση της ομάδας της Νάξου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως θα αγωνισθεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Volley league γυναικών

Δηλώνει… παρών ο Πανναξιακός

  • Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιαν. 2021 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Πανναξιακός με ανακοίνωσή του βάζει τέλος στις φήμες περί διάλυσή του και τονίζει με πως θα πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Volley league, όποτε αυτό ξεκινήσει Βέβαια η ομάδα της Νάξου είναι από τους συλλόγους με τις μεγαλύτερες απώλειες, καθώς λόγω της πανδημίας αποχώρησαν από τον Πανναξιακό αρκετές αθλήτριες, αλλά και ο προπονητής.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ειπώθηκε πως η ομάδα της Νάξου δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley league, καθώς ο Πανναξιακός είχε «πληγωθεί» αρκετά τόσο με την φυγή του προπονητή, όσο και βασικών στελεχών της ομάδας.  Με την ανακοίνωσή του αυτή η διοίκηση του Πανναξιακού δίνει το δικό της στίγμα για μία δυναμική παρουσία και πως θα είναι έτοιμη με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ :

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ οφείλει να ξεκαθαρίσει δύο πράγματα.

Αρχικά ότι ο Πανναξιακός δε διαλύεται. Η διοίκηση της ομάδας έχει μια συγκεκριμένη οπτική για την διαμορφωθείσα κατάσταση τη φετινή αγωνιστική περίοδο και κινείται σύμφωνα με αυτή.

Την επόμενη μέρα της ζοφερής εποχής της πανδημίας ο Πανναξιακός θα συνεχίσει να είναι ισχυρός και σημείο αναφοράς στο γυναικείο βόλεϊ.

Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε ότι τρέφουμε σεβασμό προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κύριο Καραμπέτσο και οι σχέσεις μας διακατέχονται από αμοιβαίο θετικό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης.