Στον τελικό του League Cup με σούπερ εμφάνιση ο Φοίνικας ONEX

  • Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021 - 22:24

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο ημιτελικό καθώς επικράτησε με 0-3 του Ολυμπιακού, έπειτα από μία τέλεια εμφάνιση. Η ομάδα του Ιγκόρ Γιούρισιτς εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των πρωταθλητών, κράτησε την υποδοχή και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση, πήρε την πρόκριση στον τελικό. Το «Πειρατικό» την Κυριακή στις 20:00 θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο κύπελλο League Cup στην ιστορία του απέναντι στον οικοδεσπότη Φίλιππο Βέροιας.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης ο Φοίνικας ONEX είχε την απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι, καθώς μοναδικός του στόχος ήταν η νίκη – πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Στόχος της ομάδας και της διοίκησης ήταν  η χρονιά να κλείσει με κάποιο τρόπαιο και πλέον το συγκρότημα του Ιγκόρ Γιούρισιτς έχει την μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσει.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αν και προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, δεν τα κατάφερε καθώς απέναντι του είχε έναν ψυχωμένο και πολύ καλά διαβασμένο Φοίνικα ONEX. Οι Συριανοί είχαν χτίσει ένα τείχος πάνω στο φιλέ όπου δυσκόλεψε πάρα πολύ τους πρωταθλητές και δύσκολα μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση. Ο Στερν με άσσο έκλεισε το παιχνίδι κι έστειλε στα ουράνια, συμπαίκτες, διοίκηση και όλο τον Συριανό λαό. Την Κυριακή στις 20:00 ο Φοίνικας ONEX θα βρει απέναντι του τον Φίλιππο Βέροιας, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα καθώς τα πάντα κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές. Η ομάδα της Σύρου πάντως έχει ένα μικρό πλεονέκτημα καθώς έχει και πιο ποιοτικό ρόστερ, αλλά και διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από τους αντιπάλους της.