Το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας της Νάξου με τον Αήττητο έληξε με 0-0 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις

«Χρυσό» βαθμό στα Σπάτα πήρε ο Πανναξιακός

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στη βάση του ο Πανναξιακός, έπειτα το 0-0 εκτός έδρας με τον Αήττητων Σπάτων, ματς για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ένας βαθμός ο οποίος μπορεί να είναι και χρυσός στο τέλος, αφού η ομάδα της Νάξου δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή κι έδειχναν να ελέγχουν το ματς, όμως σταμάτησαν στην πολύ καλή κι οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Γιώργου Προμπονά.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο ρυθμός δεν ήταν και ο καλύτερος αφού οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Αυτό γιατί και οι δύο ομάδες είχαν ρίξει μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι και τόσο ο Πανναξιακός όσο και ο Αήττητος Σπάτων δεν ρίσκαραν επιθετικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως το ματς έγινε μεσημέρι (13:00), κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών, μιας και η ώρα δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς υπήρχε αρκετή ζέστη την ώρα του παιχνιδιού.

Τώρα, όσον αφορά στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 20’ με τον Ασλάνι. Στο φινάλε του πρώτου μέρους χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία με τον Γκαβασιάδη. Στις καθυστερήσεις πρώτου ημιχρόνου ο Ζανελάρι έκλεψε τη μπάλα από τον Παναγόπουλο, όμως το γύρισμά του μέσα στην περιοχή δεν ήταν αυτό που θα ήθελε.

Στην επανάληψη του αγώνα, ο ρυθμός ανέβηκε κάπως με τους γηπεδούχους να εξακολουθούν να πιέζουν και τον Πανναξιακό να δίνει αμυντικό ρεσιτάλ. Ο Ζανελάρι με σουτ στο 50’ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι, ένα λεπτό αργότερα με τον Γκαβασιάδη, βρέθηκαν κοντά στο 1-0.

Στο 60’ ο Ασλάνι μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και με παράλληλη συρτή πάσα προσπάθησε να βρει τον Γκαβασιάδη. Ο δεύτερος με σουτ είδε τη μπάλα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος, ο Κόντι με κόρνερ προσπάθησε να βρει τον Ανεβλαβή ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία απίστευτη ευκαιρία για γκολ. Το σκορ μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε και το 0-0 έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες.

Το ευχαριστώ του Πανναξιακού

Η ομάδα της Νάξου με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Αήττητου Σπάτων για την φιλοξενία.

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού Α.Ο. ευχαριστούν θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ F.C, για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και επίτευξη όλων των στόχων τους».

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

11’ ο Παναγόπουλος χωρίς πρόβλημα απέκρουσε το σουτ του Μαναριώτη, από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

20’ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα ο Ασλάνι βρέθηκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και με σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Παπαδόπουλος. Η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πανναξιακού.

40’ ο Κωστόπουλος  πρόλαβε κι έβαλε το πόδι του την τελευταία στιγμή πριν ο Παπανικολάου αποκτήσει πλεονέκτημα, στο ωραίο γύρισμα του Γκαβασιάδη.

44’ ο Γκαβασιάδης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλος με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χάσουν μία ακόμη σημαντική ευκαιρία, σε ένα κρίσιμο για το παιχνίδι σημείο.

45’ ο Παναγόπουλος ήταν στη σωστή θέση και απέκρουσε χωρίς πρόβλημα το σουτ του Ζανελάρι.

46’ ο Δακτυλίδης μετά την ωραία πάσα του Παπανικολάου βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, όμως ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια κράτησε το μηδέν για την εστία του.

47’ ο Ζανελάρι έκλεψε τη μπάλα από τον Παναγόπουλο, όμως στο γύρισμα του στην προσπάθεια του να βρει τον Μαναριώτη δεν ήταν όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Πανναξιακός να χάσει μία καλή ευκαιρία για να πάλει προηγούμενος στα αποδυτήρια.

48’ άουτ πέρασε το σουτ του Παπανικολάου στην τελευταία προσπάθεια πριν τον ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

49’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Ροδή έπειτα τη σέντρα του Στυλιανόπουλου.

50’ ο Ζανελάρι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

51’ μεγάλο λάθος από τον Ανεβλαβή, ο Γκαβασιάδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, όμως το πλασέ του σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Πανναξιακού.

60’ ο Ασλάνι μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και με παράλληλη συρτή πάσα προσπάθησε να βρει τον Γκαβασιάδη. Ο δεύτερος με σουτ είδε τη μπάλα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου.

66’ άουτ πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε ο Κωστόπουλος.

79’ Ο Κόντι με κόρνερ προσπάθησε να βρει τον Ανεβλαβή ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Βαγγέλης Τσιώλης) Παναγόπουλος, Ρόδης (56' Ιωαννίδης), Ασλάνι (83' Χιλάι), Νομικός, Μεγαλοοικονόμου, Στυλιανόπουλος, Δαχτυλίδης, Ντουσάι (83' Σπίντζος), Γκαβασιάδης (60' Σερέπας), Πλαβούκος, Παπαϊωάννου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Προμπονάς) Παπαδόπουλος, Ανεβλαβής, Γκούφας (37' λ.τρ. Πρεβόλης), Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Κύρτσος, Σέμε, Μαναριώτης, Κούτρος (29' λ.τρ. Πλαστουργός (77' Κόντι)), Ζανελάρι (77' Βαθρακοκοίλης), Τσουρής.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

19

8

6

1

1

17

8

2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

17

7

5

2

0

12

5

3.

Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

13

7

4

1

2

11

8

4.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

13

7

4

1

2

11

6

5.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ

12

8

4

0

4

11

9

6.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ

9

7

2

3

2

3

6

7.

Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

7

7

2

1

4

7

11

8.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

6

6

1

3

2

3

6

9.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

5

7

1

2

4

4

9

10.

A.E. MYKONOY

4

7

1

1

5

5

9

11.

ΜΑΡΚΟ

3

7

0

3

4

2

9