Ανοικτά θέματα στη μικρή παραλία του Μέγα Γιαλού και συγκεκριμένα στη θέση της επιχείρησης “Ταλαράς”

Λουόμενοι δεύτερης κατηγορίας

Πολλά ανοικτά θέματα διαπιστώνονται στη μικρή παραλία στο ύψος της επιχείρησης “Ταλαράς” στο χωριό του Μέγα Γιαλού, όπως αποδεικνύεται από το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας.

Οι λουόμενοι που επιλέγουν για τα καλοκαιρινά μπάνια τους έναν πιο ήσυχο προορισμό έρχονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία των αρμοδίων, καθώς όχι μόνον δεν έχει υπάρξει φροντίδα για τα σοβαρά θέματα της περιοχής, αλλά ούτε και για τα στοιχειώδη κι απλά.

Συγκεκριμένα, στην παραλία δεν υπάρχει ασφαλής καμπίνα για να αλλάζουν οι λουόμενοι, ούτε όμως και ασφαλές καναπεδάκι για να μπορούν να κάθονται άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Επιπλέον, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής αντικατάσταση ομπρελών και των παλαιών ξύλινων παγκακιών, όπως επίσης δεν υπάρχει μέριμνα για το τοιχίο που διαχωρίζει τον δρόμο από την παραλία.

Κάτοικοι της περιοχής δε, έχουν σχολιάσει πως θα πρέπει να διαμορφωθούν πεζοδρόμια για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών άνωθεν της παραλίας, ενώ ακόμη ζητούν να οριοθετηθεί το ρέμα που καταλήγει στην μικρή πλαζ.

Τέλος, χρήσιμο θα είναι να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος στάθμευσης που εξυπηρετεί όσους μεταβαίνουν στην συγκεκριμένη παραλία.

 

 

 

Ετικέτες: