Έδωσαν τα χέρια Μουλίδης και Ελλάς Σύρου

Ο Μανώλης Μουλίδης, μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ελλάς και παραμένει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο συγκρότημα της Σύρου. Ο Νίκος Βουτσίνος βλέπει τους περισσότερους αθλητές που είχε στη διάθεσή του την περσινή σεζόν να ανανεώνει ο ένας μετά τον άλλο κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα του. Αυτό γιατί ο κορμός και οι βάσεις έχουν μπει από την σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε και ο ένας γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Η Ελλάς  και τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει υψηλούς στόχους, καθώς θα διεκδικήσει τόσο το πρωτάθλημα Κυκλάδων, όσο και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελλάς έκανε ο Μανώλης Μουλίδης: «Νοιώθω ότι έκανα την σωστή επιλογή να ανανεώσω με την Ελλάς διότι έχουν ένα σωστό όραμα ως προς το μέλλον! Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι από πέρυσι και είναι απλά να κατακτήσουμε το Νταμπλ !Όλο το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα και όλη η διοίκηση που είναι παρόν σε όλα...ήταν ένας σημαντικός λόγος για να παραμείνω».

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μουλίδη. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα παραμένει για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό της ομάδας μας, που βάζει ξανά και τη νέα χρονιά υψηλούς στόχους. Αρχικά του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και μετέπειτα καλή αγωνιστική σεζόν».