Ο Περιστεριώνας επικράτησε με 47-34 του Α.Ο. Πάρου στον δεύτερο ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό των κορασίδων

Πάει για ακόμη έναν τίτλο

Συμπληρώθηκε το ζευγάρι του τελικού στην κατηγορία των κορασίδων έπειτα από τη νίκη της ομάδας της Τήνου με 47-34 επί του Α.Ο. Πάρου. Ο Περιστεριώνας, μετά την πολύ καλή του εμφάνιση, δεν δυσκολεύτηκε, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες του Α.Ο. Πάρου, και πήρε μία ακόμη πρόκριση σε τελικό πρωταθλήματος. Ο Περιστεριώνας θα έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό για τέταρτη συνεχή σεζόν, έπειτα από την πρώτη θέση που κατέκτηεσαν στα φάιναλ φορ της Πάρου, της Σαντορίνης και της Τήνου πέρυσι.

Από την πλευρά τους οι αθλήτριες του Γιώργου Ζαμπακόλα με την εμφάνισή τους άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς Πάρου είχε η αρχηγός της ομάδας, Φλώρα Βιώνη, η οποία και κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι με τους πόντους που σημειώσε

Τώρα, όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό, καθώς τόσο ο Περιστεριώνας όσο και ο Α.Ο. Πάρου έχουν πολύ καλές αθλήτριες στο ρόστερ τους. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Τήνου. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά αγχωμένες στο πρώτο δεκάλεπτο κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το σκορ της πρώτης περιόδου να παραμείνει χαμηλά. Ο Περιστεριώνας είχε ένα μικρό προβάδισμα τριών πόντων και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 9-6. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι αθλήτριες του κ. Σιώτου πάτησαν γκάζι και ανέβασαν τη διαφορά στο +15, καθώς οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 25-10. Το παιχνίδι, παρά την προσπάθεια της ομάδας της Πάρου, δεν άλλαξε εικόνα, με τις Τηνιακές να ελέγχουν το ρυθμό και να κλείνουν το παιχνίδι στο +13 (47-34), αποτέλεσμα που τις έδωσε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος των Κορασίδων.  

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Α.Ο. Πάρου 47-34

Διαιτητές: Σαμοθράκης, Οικονόμου

Δεκάλεπτα: 9-6, 25-10 (ημίχρονο), 38-23, 47-34

ΤΑΚ Περιστεριώνας (Παν. Σιώτης): Καλογεράκη 2, Σαρρή 2, Μπινιάκου 6, Καμπέρι 8, Μαραγκού 10, Πετροπούλου 4, Βιδάλη, Δενεκαρία, Κλαυδιανού 15 (1).

ΑΟ Πάρου (Γ. Ζαμπακόλας): Κοττίκα 4, Ακάλεστου, Ρούσσου 2, Αποστολοπούλου, Βιώνη Φλ. 23, Περράκη, Καραντάκη Β., Καραντάκη Νικ., Οικονόμου, Πετροπούλου 5.