Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων και Απονομής Διπλωμάτων Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΜΣΠΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου

«Διαβατήριο» για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία

  • Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου, 2021 - 21:05

Με την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων πραγματοποιήθηκε στον θερινό κινηματογράφο Παλλάς η τελετή καθομολόγησης αποφοίτων και απονομής διπλωμάτων μεταπτυχιακών και προπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη διά ζώσης ορκωμοσία μετά από 1,5 χρόνο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθηγητή Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, αν. καθηγητή Πέτρο Καβάσαλη, τον πρόεδρο του ΤΜΣΠΣ, Καθηγητή, Δαμιανού Γαβαλά, τον Διευθυντή Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολοκληρωμένη Σχεδίαση Καινοτόμων Προϊόντων» (Ο.Σ.Κ.Π.), Καθηγητή, Φίλιππο Αζαριάδη, τον νόμιμο εκπρόσωπο αποφοίτων του τμήματος Σπύρο Μποφυλάτο, και το μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου, Οδυσσέα Βασιλάκη.

Μετά την προβολή βίντεο που αφορά στις Σχολές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ακολούθησε η καθομολόγηση η απονομή μεταπτυχιακών τίτλων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ολοκληρωμένη Σχεδίαση Καινοτόμων Προϊόντων» και των μεταπτυχιακών διπλωμάτων ειδίκευσης. Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια η καθομολόγηση των αποφοίτων του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΤΜΣΠΣ και η απονομή διπλωμάτων.