Με το εντυπωσιακό 6-0 ο ΠΑΣ Νάξου στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Με το εντυπωσιακό 6-0 ο ΠΑΣ Νάξου εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων. Η ομάδα της Νάξου επικράτησε εύκολα του Παμμηλιακού έπειτα από μία πειστική εμφάνιση.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Παμμηλιακού αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα καρέ του την ομάδα της Νάξου. Το παιχνίδι ήταν σχετικά καλό, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την κάθε ευκαιρία που τους δόθηκε. Από την πλευρά του ΠΑΣ Νάξου ξεχώρισαν οι Λέκκας, Παντελαίος και Ορφανός.

Τέλος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο ΠΑΣ Νάξου θα βρει απέναντί του τον Α.Ο. Πύργου, σε ένα σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΣ Νάξου, στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, κατάφερε να σημειώσει τα πέντε από τα έξι τέρματα που σημείωσε στο ματς.

3΄ο Ορφανός με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή κατάφερε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0.

15’ ο Παντελαίος μετά από ωραία κάθετη πάσα του Λέκκα νίκησε τον Φρατζεσκάκη κι έκανε το 2-0.

22’ ο Παντελαίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, έπειτα από ατομική ενέργεια, έκανε το 3-0.

33’ ο Ζαφείρης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπειτα την πάσα του Λέκκα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φρατζεσκάκη για το 4-0.

40’ ο Πετρόπουλος, μετά από ατομική ενέργεια και διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ εξουδετερώθηκε από τον Φρατζεσκάκη, έκανε το 5-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

90’ το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε από τον Βασαλάκη, έπειτα την πολύ ωραία πάσα του Ζούλη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους Αντωνάκη και Δεγαΐτα.

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Κουφόπουλος, Πετρόπουλος (58΄Λογοθ'ετης), Τόνι (46' Βασαλάκης), Μαθιάσος, Κουφόπουλος Χ., Γιαννής, Ζαφείρης (58΄Πιτταράς), Λέκκας (62΄Λίκα), Ζούλης, Ορφανός (46΄Μουστάκης), Παντελαίος

Παμμηλιακός (Λυριτζής): Φρατζεσκάκης, Βενντούρης (58΄Μπάτσης), Σφίγγας, Κυρίτσης, Βήχος Μ., Βήχος Σ. Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α. (65΄Παγώνης), Μάνι (58΄Μωραΐτης), Παπαδημητρίου (58΄Αϊβαλιώτης), Λικάι