Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας Syros Trail Challenge

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Syros Trail Challenge, με αθλητές και αθλήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κι όχι μόνο. Στη Σύρο βρέθηκαν για τον αγώνα αθλητές από την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Λειβαδιά, το Ηράκλειο, την Τήνο, την Μύκονο, όπως επίσης από την Αυστρία, τη Ρωσία και την Αγγλία. Ο αγώνας είχε δύο διαδρομές, αφού ήταν χωρισμένος σε 3 και 10 χιλιόμετρα. Η διαδρομή απαιτητική, αφού οι δρομείς ξεκίνησαν από την Ερμούπολη και πέρασαν πίσω από την πλευρά της Άνω Σύρου που καταλήγει στο Πλατύ και την Πορτάρα. Ο τερματισμός ήταν στην πλατεία Μιαούλη. 

Ο υπεύθυνος του αγώνα, Ισίδωρος Παλαμάρης, σε δηλώσεις του στην «Κοινή Γνώμη», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του αγώνα και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί το Syros Trail Challenge και οι συμμετέχοντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

«Ο αγώνας βασίστηκε πάνω στο Syros City Trail, απλά φέτος το ονομάσαμε Challenge, διότι προστέθηκε στην διαδρομή ένα κομμάτι μονοπατιού βουνού και ο αγώνας δυσκόλεψε αλλά απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον. Ευτυχώς όλα πήγαν άψογα και μπόρεσαν οι αθλητές και απόλαυσαν την διαδρομή, την θέα και τα στενά της Ερμούπολης και της Άνω Σύρου. 

Ήταν ένα ρίσκο να κάνουμε τον αγώνα τόσο σύντομα, με όλα αυτά τα περιοριστικά μέτρα κατά του covid, αλλά δόξα τον Θεό όλα πήγαν βάσει προγράμματος και δεν είχαμε κάποιο απρόοπτο. Ο κόσμος το αγκάλιασε και το στήριξε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ να πούμε σε όλους τους εθελοντές, είτε ήταν σε εκκίνηση - τερματισμό, είτε ήταν στα σοκάκια, στα μονοπάτια και στους σταθμούς. Όλοι τους ήταν υπέροχοι.

Ακούστηκαν πάρα πολύ ωραία σχόλια από όλους και ειδικά για το χαμόγελο των εθελοντών. Οι εθελοντές είναι ο αγώνας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Χωρίς τους εθελοντές δεν θα μπορούσε να ήταν τόσο πετυχημένος.

 Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς του αγώνα μας, που μας στήριξαν και πίστεψαν ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ωραίο για το νησί μας.

Εις το επανιδείν, με επόμενους αγώνες και όχι μόνο...».

Οι πρώτες τριάδες

3χλμ.  Ανδρών
1.Παπουτσάς Θεοδόσης 14:50
2.Σαμιωτάκης Κυριάκος 15:21
3.Χάλαρης Μιχαήλ 16:50

3χλμ. Γυναικών

1.Κουτλή Κατερίνα  15:19
2.Παπασημινού Καλλιόπη 17:20
3.Παλαμάρη Μαρίνα  17:44

10χλμ. Ανδρών

1.Μανιώτης Γιώργος  58:00
2.Πασχαλίδης Αυγουστίνος 1:01:50
3.Πιπέρης Παντελής  1:02:02

10χλμ. Γυναικών

1.Χάνου Χριστίνα  1:10:47
2.Γιανναδάκη Άννα 1:14:50
3.Ντούμα Λιλή  1:24:00

 

Ετικέτες: