Ωραίο θέαμα από Άνω Σύρο και Πάγο στο ματς της 3ης αγωνιστικής το οποίο έληξε με 6-2

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Άνω Σύρος

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε η Άνω Σύρος, με 6-2 επί του Πάγου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία περίπου 50 φίλων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι ανταμείφθηκαν με τα οκτώ συνολικά τέρματα που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης το πρώτο μέρος ήταν σχετικά κλειστό, αφού η ομάδα του Πάγου αμύνθηκε σωστά και κράτησε σε πολλές περιπτώσεις την Άνω Σύρο μακριά από την περιοχή του. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 9’ με τον Μπάιλα και στο 27’ με τον Νίκο Σαγκινέτο, έπειτα από εύστοχο πέναλτι. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 2-0. Το δεύτερος μέρος το ματς άνοιξε αφού και οι δύο ομάδες μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση. Βέβαια βοήθησε σε αυτό και το γρήγορο τρίτο τέρμα της Άνω Σύρου, αφού στο 46’ ο Μπάιλας έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα και όσο ο χρόνος περνούσε το ματς γίνονταν όλο και πιο ενδιαφέρον, αφού τόσο ο Πάγος όσο και η Άνω Σύρος πατούσαν με μεγαλύτερες αξιώσεις μέσα στην περιοχή. Μάλιστα οι τυπικά φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-0, δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ με τους Καμπάνη στο 71’ και τον Σούμπιτση στο 80’. Οι παίκτες του κ. Ζαχαρίου θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη ένα τέρμα, όμως ο Κουκουλογιάνης δεν βρήκε στόχο έπειτα την ατομική του ενέργεια.

Τέλος, οι προπονητές από την πλευρά τους κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές αφού θέλησαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Το φιλμ του αγώνα

5’ εύκολα ο Νικητίδης το φάουλ που εκτέλεσε ο Σκορδίλης.

9’ 1-0 με το σουτ του Μπάιλα έπειτα τη σέντρα του Μπλάμο από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

11’ ευκαιρία για την Άνω Σύρο με το σουτ του Β. Σαγκινέτου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

12’ άουτ πέρασε το σουτ του Λαζαρίνου..

16’ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Άνω Σύρο με την προβολή του Μπλάμο, η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

21’ στα χέρια του Σούμπιτση η μπάλα στο σουτ του Β. Σαγκινέτου από το ύψος του πέναλτι.

25’ δοκάρι για την Άνω Σύρο έπειτα από σουτ του Μπάιλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο παίκτης των γηπεδούχων, μετά από ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Πάγου.

26’ ο κ. Καλόγερα έδειξε την άσπρη βούλα, μετά το χέρι του Βουτσίνου μέσα στην περιοχή, στην προσπάθεια για σουτ του Σαγκινέτου.

27’ ο Νίκος Σαγκινέτος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα κι έκανε το 2-0 για την Άνω Σύρο.

39’ άουτ πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπάιλας έξω από την μεγάλη περιοχή.

46’ ο Μπάιλας με πλασέ από τη μικρή περιοχή έπειτα την πάσα του Μπλάμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σούμπιτση κι έκανε το 3-0.

53’ ο Νίκος Σαγκινέτος με πλασέ έπειτα την ασίστ με το κεφάλι του Τρόκα έκανε το 4-0.

60’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πάγο, ο Τούσσος βρέθηκε απέναντι στον Νικητίδη, όμως ο γκολκίπερ της Άνω Σύρου με υπερένταση έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ.

63’ άουτ πέρασε το σουτ του Ν. Σαγκινέτου μέσα από την μεγάλη περιοχή.

65’ ο Μπάιλας με το τρίτο του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

68’ ανατροπή του Ψιλάκη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής αμέσως έδειξε την παράβαση.

69’ ο Νίκος Σαγκινέτος νίκησε τον Σούμπιτση κι έκανε το 6-0.

74’ ευκαιρία με τον Σούμπιτση, ο οποίος καθυστέρησε και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

77’ ο Καμπάνης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και με πλασέ έκανε το 6-1.

79’ άουτ πέρασε το πλασέ του Μπάιλα.

80’ ο Σούμπιτσης προσπάθησε να βγάλει σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Νικητίδη και ο Πάγος μείωσε σε 6-2.

85’ Ατομική ενέργεια του Κουκουλογιάννη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικητίδη.

Άνω Σύρος – Πάγος 6-2

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Βακόνδιος, Βαρθαλίτης

Άνω Σύρος: Νικητίδης, Φωτεινιάς (69’ Λούβαρης), Δεναξάς (69’ Ρούσσος Π.), Μιχάλοβιτς, Ηλιάδης (68’ Φραγκουδάκης), Τρόκα, Μπλάμο, Περιστεράκης, Σαγκινέτος Ν. (69’ Λύτης), Μπάιλας, Σαγκινέτος Β. (61’ Ψιλάκης).

Πάγος (Ζαχαρίου): Σούμπιτσης, Κουκουλογιάννης, Ρουσσουνέλος (74’ Αναστασίου), Tudof, Καλιακάτσος (66’ Καμπάνης), Βουτσίνος (74’ Παννή), Σκορδίλης, Αρακάς (61’ Σούμπιτσης), Ευαγγελόπουλος, Ρούσσος Κ. (66’ Κενίνι), Λαζαρίνος (66’ Γρυπάρη).