Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε με 7-0 της Α.Ε. Μυκόνου Β’

Μία ακόμη εύκολη επικράτηση για την Ελλάς Σύρου

  • Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, 2021 - 13:13
  • /   Eνημέρωση: 8 Νοε. 2021 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικός της η Ελλάς Σύρου η οποία επικράτησε της Α.Ε. Μυκόνου Β’, με 7-0. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ερμούηπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, παρουσία λιγοστών θεατών. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου πραγματοποίησε την καλύτερή της φετινή απόδοση, ικανοποιώντας όλους όσους παρακολούθησαν την αναμέτρησης.

Οι παίκτες της ομάδας της Σύρου βρίσκονται πλέον πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο, γνωρίζουν το παιχνίδι ο ένας του άλλου και ο Νίκος Βουτσίνος δείχνει ικανοποιημένος με την εξέλιξη των αθλητών του. Βέβαια η Ελλάς Σύρου έχει υψηλούς στόχους και με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της θέλει να έχει όλους τους αθλητές της σε πλήρη ετοιμότητα. Κάτι που όπως έδειξε και με την Μύκονο είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Από την πλευρά της η νεανική ομάδα της Μυκόνου, έδειξαν παρά την ήττα της πάρα πολλά καλά στοιχεία και πως ο Μάκης Πούλος δουλεύει με τα παιδιά αυτά ώστε στο μέλλον να μπορούν να πλαισιώσουν την ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης η Ελλάς Σύρου άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούνα. Το γκολ αυτό έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους, αφού έφυγε το άγχος από πάνω τους κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει ακόμη τρία τέρματα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Παυλόπουλος στο 28’ διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του και ο Ραμπαβίλας με δύο γκολ στη συνέχεια (31’ και 40’) διαμόρφωσε το 4-0. Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και τους γηπεδούχους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του ματς και ο Λάλας στο 52’ έκανε το 5-0.  Το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε στο 69’ με το τρίτο τέρμα στο παιχνίδι του Παυλόπουλου, ενώ ο ίδιος παίκτες είχε πετύχει και το 6-0 στο 64’.

Η Ελλάς Σύρου έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, μάλιστα μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ έχει σημειώσει 20 γκολ.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού την ημέρα και την ώρα του αγώνα υπήρχε έντονη ομίχλη κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ορατότητα να μην είναι και η καλύτερη. Παρόλα αυτά το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κανονικά και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν.

 

Ελλάς Σύρου-Α.Ε Μυκόνου Β 7-0

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Μουτάφης, Δρόσος

Ελλάς (Βουτσίνος): Συριανός, Λαλάς (Μπακατσέλος 67΄), Κολλιάκος (Παράβαλος 56΄), Συριανός, Μαραγκός, Μανουδάκης (Πρίντεζης 67΄), Σαββίδης, Περιάλης (Μουλίδης 56΄), Ραμπαβίλας (Σαμανίδης 46΄), Μπούνας (Μάιπας 72΄), Παυλόπουλος (Χούρος 72΄)

Α.Ε Μυκόνου Β (Πούλος): Σγουρός, Ασράμ (Μπάλας 60΄), Ρουστέμι, Τσελάι (Σεφέρι 60΄), Κλαφουτζής, Μπαιρακτάρι, Λούλα, Χίσα (Μεσάκου 34΄), Χόντζα (Τσόπελος 70΄), Κέζος, Ντάτσι (Μπομπάι 34΄)

Μακρής, Τσουβελακίδης, Χόμτζα, Σινανογλου