Πρώτη νίκη για Πανσιφναϊκό 1-0 την Κύθνο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων για τη σεζόν 2021-22 κατέκτησε ο Πανσιφναϊκός. Η ομάδα της Σίφνου επικράτησε με 1-0 της Κύθνου στο ματς της 10ης αγωνιστικής. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως ο αγώνας αυτός έγινε νωρίτερα λόγων των δρομολογίων των πλοίων.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το ματς αν και είχε έναν καλό ρυθμό δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες κι αυτό γιατί και οι δύο ομάδες είχαν σαν πρώτο στόχο να μην δεχθούν γκολ. Ο Πανσιφναϊκός από το 65’ κι έπειτα απέκτησε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο καθώς πίεσε ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς και στο 75’ ο Ζάρος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα και με το τρίποντο αυτό η Σίφνος έφτασε τους πέντε βαθμούς όσους έχει και η Κύθνος.

Πανσιφναϊκός – Κύθνος 1-0

Σκόρερ: 75’ Ζάρος

Διαιτητής ήταν ο κ. Δρόσος, με βοηθούς τους Γεωργάρα και Σαργολόγο

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Σταυριανός Γ., Κορακής, Τσέλιος, Ζαμπέλης (46΄Παπαγγελέτος), Λεμπέσης Σ. (46΄ Λυκογιάννης), Caros, Σταυριανός Γ. (58΄ Λεμπέσης Γ.), Ατσόνιος Α (75' Τρούλος), Σίνα, Γεωργούλης (75΄Κίτσαλης).

ΑΠΣ Κύθνου (Θεοδωρόπουλος): Λεβαντής (λ. τρ. 43΄Βαδιβούλης), Ψάρρας, Παπαμακάριος, Μπακογιάννης, Ηλιού, Ψάρρας (59΄Λαρεντζάκης Κ.), Γονίδης Ν., Τσάπα, Γονίδης Ε., Γαρδεράκης, Ντιούφ (30΄Ντιούφ).