Η ομάδα του κ. Μαυρομάτη επικράτησε με 6-1 του ΠΑΣ Νάξου στο τοπικό ντέρμπι του νησιού

Βήμα πρωτιάς από Πανναξιακό

Ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον τρίτο όμιλο έκανε ο Πανναξιακός, μετά τη νίκη του με 6-1 τον ΠΑΣ Νάξου, στο τοπικό ντέρμπι του νησιού. Για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση η ομάδα του κ. Μαυρομάτη χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, καθώς έδειξαν πως βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Οι παίκτες του κ. Μαυρομάτη, από το πρώτο λεπτό του αγώνα, μπήκαν δυνατά κι έκλεισαν τον ΠΑΣ Νάξου στο μισό γήπεδο. Από την άλλη πλευρά η νεανική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου προσπάθησε να παίξει το δικό της παιχνίδι, όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Πανναξιακό.

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

ο Βαθρακολοίλης βρήκε τον Σέμε σε πλεονεκτική θέση και ο δεύτερος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη, ανοίγοντας το σκορ 1-0.

12΄ ο Σέμε έκλεψε τη μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Νάξου, όμως το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Ανυφαντάκη.

28΄ ο Πανναξιακός, μετά την ανατροπή του Σέμε από τον Κουφόπουλο μέσα στην περιοχή, κέρδισε πέναλτι. Ο Μανώλης Καλαβρός από τα έντεκα βήματα νίκησε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ Νάξου κι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

30΄ ο Σέμε βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έγραψε το 3-0 για τον Πανναξιακό.

37΄ ο Ανυφαντάκης, με ωραία απόκρουση, σταμάτησε τον σουτ του Σέμε έξω από την μεγάλη περιοχή.

40΄ ο Ορφανός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Πανναξιακού από τον Καράι και ο «άρχοντας» του αγώνα έδειξε αμέσως την παράβαση και το πέναλτι. Ο Γιαννής νίκησε τον Λουλάι και μείωσε σε 3-1 για τον ΠΑΣ Νάξου.

47΄ ο Πανναξιακός μπήκε και πάλι δυνατά στο παιχνίδι και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή. Ο Κωστόπουλος μετά την ωραία πάσα του Βαθρακοκοίλη βρέθηκε σε θέση για σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ανυφαντάκη.

49΄ ο Βαθρακοκοίλης, έπειτα από την σέντρα από τα πλάγια του Χατζή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Νάξου κάνοντας το 4-1.

58΄ ο Λέκκας, με ατομική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σέντρα προσπάθησε να βρει τον Γιαννή, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λουλάι.

59΄ άουτ πέρασε η μπάλα μετά το σουτ του Κωστόπουλου.

63΄ ο Βαθρακοκοίλης συνδυάστηκε ωραία με τον Ντάσιο και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-1 για τους γηπεδούχους.

71΄ Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπειτα από την σέντρα από τα αριστερά, ο Γιάννης Ζανελάρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 για τον Πανναξιακό.

76΄ ο Λουλάι με υπερένταση έδιωξε το σουτ του Παντελαίου μέσα από την μεγάλη περιοχή.

83΄ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Ζούλη.

 

Πανναξιακός – ΠΑΣ Νάξου 6-1

Σκόρερ: Σέμε (6’, 30’), Καλαβρός 28’, Βαθρακοκοίλης (49’, 63’), Ζανελάρης 71’ – 40’ Γιαννής

Διαιτητής: Κουζούμης | Βοηθοί: Φαν Άακεν, Μελανίτη

Πανναξιακός (Μαυρομάτης): Λουλάι (79' Σιμιστήρας), Καράι (79' Ανεβλαβής), Πιτταράς Ν., Κωστόπουλος (79' Τζάι), Πιτταράς Α., Σέμε, Κόντης (46΄Ντάσιος), Βαθρακοκοίλης (70' Ζανελάρης), Χαντζής (65' Λουβερδής), Ψαρρός, Καλαβρός.

ΠΑΣ Ναξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης (68' Κουφόπουλος), Πετρόπουλος, Τόνι (49' Μουστάκης), Κουφόπουλος, Μαθιάσος, Γιαννής, Γιαννακόπουλος (38' Παντελαίος), Ζούλης, Ζαφείρης, Λέκκας, Ορφανός (68' Κάσα).