Ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα φιλοξενήσει την Παρασκευή στις 19:15 τον Ολυμπιακό

Νίκη και μόνο νίκη θέλει το «Πειρατικό»

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX την Παρασκευή στις 19:15 θα φιλοξενήσει στο κλειστό του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση έχοντας 20 βαθμούς και βρίσκονται μόλις δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το «Πειρατικό», μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει να πιέζει βαθμολογικά τον Παναθηναϊκό, παραμένοντας στους δύο βαθμούς. Η ομάδα της Σύρου με νίκη όχι μόνο παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, αλλά βγάζει εκτός διεκδίκησης και τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά το συγκρότημα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι είναι έτοιμο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά παραμένει επικίνδυνος, αν και φέτος δεν διανύει την καλύτερό του σεζόν.

Από την πλευρά του ο κόσμος του νησιού έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και την Παρασκευή αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" και να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του κ. Μιλεκόνσκι.

Το κάλεσμα της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου ONEX

"Όλοι στο γήπεδο την Παρασκευή για τον αγώνα του Φοίνικα Σύρου ONEX με τον Ολυμπιακό

Στη Σύρο χτυπάει η καρδιά του ελληνικού βόλεϊ την Παρασκευή 8 Απριλίου. Η ομάδα που διαφημίζει το νησί μας, ο Φοίνικας Σύρου ONEX υποδέχεται στις 19:15 μ.μ. τον Ολυμπιακό, στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση της χρονιάς.

Την Παρασκευή όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μη λείψει κανείς!

Φοίνικας Σύρου ONEX – Μία ομάδα ένα νησί".

Καπετανίδης για ματς με Ολυμπιακό: "Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας το καλύτερο πρόσωπό μας"

Την προσοχή του στους εναπομείναντες πέντε αγώνες του πρωταθλήματος της Volley League στρέφει ο Φοίνικας Σύρου ONEX, αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 19:15. Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του κόσμου της Σύρου, ο οποίος όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα δώσει ώθηση στην ομάδα για μία ακόμα νίκη.

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό, στους 20 βαθμούς, με τη νίκη να κρίνεται επιτακτική προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Αυτό υπογράμμισε και ο ακραίος της ομάδας, Κώστας Καπετανίδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση.

“Και οι δύο ομάδες δεν είμαστε στην καλύτερή μας επίδοση, όπως ο Ολυμπιακός έχασε από έναν ΠΑΟΚ πολύ καλό, έτσι κι εμείς χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Παρόλα αυτά αφήνουμε πίσω μας το Final Four και επικεντρωνόμαστε στη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι ίσως από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς όποιος χάσει την Παρασκευή θα βρίσκεται αρκετά μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρουμε αυτή τη νίκη, θεωρώ πως είμαστε συγκεντρωμένοι για αυτό το ματς, φτάνει να έρθει. Το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας μας δίνει δύναμη και ώθηση. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στον κόσμο μας”, ανέφερε ο νεαρός ακραίος του Φοίνικα.

Volley League  - Β΄ φάση - 6η αγωνιστική

6η αγωνιστική - Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ζηρίνειο, Κηφισιά, 18:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Κατερλή, Γεωργιάδης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.
Δ. Βικέλας, Ερμούπολη, 19:15 (ΕΡΤ-3): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Κουτσούλας, Γεροθόδωρος. Διαιτητές: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Συρίγος, Παπαγιαννόπουλος. Γραμματεία: Πιρπινιά.
Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 20:00 (Live Streaming ESAP TV): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεράνιος. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Ζαρμπίνης. Γραμματεία: Καλιγέρη.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ΦΑΣΗΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22

Θ.

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ

ΣΕΤ

Ν

Η

1.

Παναθηναϊκός Α.Ο.

22

12-5

4

1

2.

Oλυμπιακός Σ.Φ.Π.

20

12-4

4

1

3.

Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ

20

13-3

4

1

4.

Π.Α.Ο.Κ.

18

7-10

2

3

5.

Α.Ο.Π.Κηφισιάς

2

3-14

 1

4

6.

Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

2

4-15

 

5

7.

Ο.Φ.Η.

Πλέι άουτ

 

 

 

8.

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας

Πλέι άουτ