Από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στο οικόπεδο που προσφάτως αγοράσθηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση της θερινής περιόδου

Διαμόρφωση νέου parking στο Κίνι

Εργασίες και διαμορφώσεις εντός του οικοπέδου που αγοράστηκε πρόσφατα από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στο Κίνι, ώστε να γίνει προσβάσιμο για οχήματα και δίκυκλα κατά τη θερινή περίοδο, προωθούνται συστηματικά τις τελευταίες ημέρες, ώστε το χωριό να είναι έτοιμο να υποδεχθεί το μεγάλο κύμα επισκεψιμότητας.

Πρόκειται για τον τρίτο χώρο στο Κίνι που θα διατεθεί προς εξυπηρέτηση της στάθμευσης στην περιοχή, η οποία συγκεντρώνει μεγάλο όγκο οχημάτων, καθώς μέχρι και πέρυσι οι οδηγοί αναζητούσαν απεγνωσμένα κενές θέσεις για να αφήσουν τα Ι.Χ. τους.

Ουσιαστικά στο οικόπεδο έγινε καθαρισμός και αποψίλωση όλων των χόρτων ενώ ακολουθεί και ρίψη χαλικιών ώστε αυτός να είναι ιδιαιτέρως προσβάσιμος στους οδηγούς.

Το ακίνητο βρίσκεται στο ύψος του ποταμού και το αίτημα αγοράς του είχε εκφραστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς το Κίνι αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή κατοίκων κι επισκεπτών.

Υπενθυμίζεται πως το ακίνητο αγοράστηκε τον περασμένο Μάρτιο. Η “Κοινή Γνώμη” παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό υλικό που ανέδειξε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου, Πέτρος Ραουζαίος, καθώς όμως και φωτογραφίες από την εικόνα του προ των ημερών της διαμόρφωσής του.