Απαιτούνται διαγραμμίσεις και αντικατάσταση πινακίδων ΚΟΚ και πληροφοριακών πινακίδων στους χώρους στάθμευσης της Ερμούπολης

Απαραίτητες “πινελιές” στα parking εν όψει καλοκαιριού

Σε κατάλληλη προετοιμασία των χώρων στάθμευσης στην Ερμούπολη της Σύρου οφείλει να προχωρήσει το ταχύτερο ο Δήμος, καθώς αναμένεται υψηλή επισκεψιμότητα στο νησί τη θερινή περίοδο.

Η εικόνα των parking της Ερμούπολης δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, καθώς μία ανάσα πριν την έναρξη του καλοκαιριού, δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις και πληροφοριακές πινακίδες, όπως και πινακίδες του ΚΟΚ μη κατεστραμμένες, για την ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών, μονίμων κατοίκων αλλά και επισκεπτών.

Ειδικότερα, για τις πληροφοριακές πινακίδες έλαβε απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του με σκοπό την τοποθέτησή τους, ενώ για τα άλλα θέματα, αναμένεται η ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής, με φόντο τον τεράστιο όγκο οχημάτων που θα πρέπει να καλύψει η Σύρος και το φετινό καλοκαίρι.

Το φωτογραφικό υλικό αναδεικνύει την κατάσταση στα parking του Σκλαβενίτη, του Αθλητικού Κέντρου και στην περιοχή Καρνάγιο.