Μετά το τέλος καλοκαιριού θα υπάρξει η νέα προμήθεια για το νησί της Σύρου

Παράταση για τις αντικαταστάσεις στάσεων

Στις θέσεις τους παραμένουν προς το παρόν και για την καλοκαιρινή περίοδο οι στάσεις αναμονής των επιβατών που εξυπηρετούνται με τα mini bus του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, αφού η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε και δεύτερη παράταση προς τον ανάδοχο για την προμήθεια νέων στάσεων, στη χθεσινή συνεδρίασή της.

Ειδικότερα, ο νέος εξοπλισμός που θα... εκτοπίσει τις παλαιές και κατεστραμμένες στάσεις των mini bus στην Ερμούπολη, στο Δήλι και στο Βροντάδο αναμένεται να καθυστερήσει και να μεταφερθεί στη Σύρο μετά τη θερινή περίοδο, αφού ο ανάδοχος ζήτησε παράταση για διάστημα 5 μηνών μέχρι να μπορέσει να ολοκληρώσει το “έργο” του.

Πρόκειται για μία κατάσταση που θα σημάνει δυστυχώς τη διατήρηση πολλών παλιών στάσεων στη Σύρο και για το διάστημα κατά το οποίο θα βρίσκονται επισκέπτες στο νησί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εικόνα που διαπιστώνουν οι ίδιοι κατά τις μετακινήσεις τους με mini bus.

Ωστόσο, τα παράπονα έχουν εκφραστεί ιδιαιτέρως από δημότες του νησιού, οι οποίοι σε πολλές περιοχές κατά την αναμονή τους δεν μπορούν ούτε να κάτσουν, αφού σε πολλές από αυτές δεν υπάρχουν τα καθίσματα.