Τον Παρασκευά Τσέλιο απέκτησε ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Ο νεοφώτιστος στη Volley league, Αριστοτέλης Σκύδρας, συνεχίζει την προσπάθειά του για ενίσχυση του ρόστερ του, καθώς αναζητά αθλητές που θα του προσθέσουν ποιότητα και θα μπορούν ταυτόχρονα να τον ανεβάσουν επίπεδο. Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Αριστοτέλη ο Παρασκευάς Τσέλιος. Ο 25χρονος διεθνής κεντρικός άφησε την Κρήτη και τον ΟΦΗ για την ομάδα της Σκύδρας. Ο Τσέλιος αγωνίσθηκε στην Κρήτη δύο χρόνια και είχε πάρα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας διεθνής έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του Αριστοτέλη Σκύδρα

«Συνεχίζουμε δυνατά! Προχωράμε το σχεδιασμό της ομάδας μας, προσθέτοντας στο δυναμικό μας έναν πύργο (κεντρικό) ύψους 2.07 cm, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΤΣΕΛΙΟΣ!

Ο Παρασκευάς γεννήθηκε 27/07/1997 στην Αλεξανδρούπολη. Ξεκίνησε το 2012 και συνέχισε να αγωνίζεται έως το 2017 στη γενέτειρα του.

Τη διετία 2017-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού και συνέχισε στον ΟΦΗ τα επόμενα δύο χρόνια 2020-22.Το 2017 συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Fivb Word league. Ευχόμαστε στον Παρασκευά καλή αθλητική χρονιά με υγεία. Παρασκευά καλωσόρισες στην πόλη μας και τον ιστορικό σύλλογο μας».