Αίτημα για μόνιμο πρόγραμμα άθλημα γυναικών Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

  • Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2022 - 11:24

"Εμείς, οι γυναίκες που συμμετέχουμε και στηρίζουμε το πρόγραμμα του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, "  Άθληση για όλους ", έτους 2022 και το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου, ζητάμε εγκαίρως από τον Δήμο, να πράξει τα  δέοντα ώστε να συνεχίσει να υφίσταται η δυνατότητα άθλησης των γυναικών μέσα από Δημοτικά Προγράμματα .

 

Ζητάμε δηλ. από τον Δήμο μας, το μόνιμο , σταθερό και έμπρακτο ενδιαφέρον του για την άθληση των γυναικών-δημοτών του και μάλιστα σε μια εποχή τόσο δύσκολη και δυστοπική.

 

Η άθληση κάνει καλό και μεις το βλέπουμε και το ζούμε, μέσα από την ομάδα μας, μέρα με την ημέρα. Κάνει καλό τόσο στην σωματική, όσο και στην ψυχική μας υγεία, φτιάχνει σχέσεις, δεσμούς ...κοινωνικοποιεί.

 

Ζητάμε λοιπόν από τον Δήμο μας, να ενδιαφερθεί, τόσο για την μονιμοποίηση και την σταθερότητα - άλλοι Δήμοι το έχουν πετύχει και έχουν μακρά παράδοση στον τομέα αυτό - όσο και την επέκτασή του τόσο σε μέρες, όσο και σε ώρες, ώστε να γίνει ένα πρόγραμμα αληθινά για όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες και μη.

 

Καταθέτουμε λοιπόν το αίτημά μας εγκαίρως και  περιμένουμε απάντηση για την απόφασή σας σ΄αυτό".

 

  Η Ομάδα γυναικών που συμμετέχει στο πρόγραμμα " Άθληση για όλους ".