Στο Καρπενήσι πάει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Α.Ε. Μυκόνου

Στο Καρπενήσι θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Α.Ε. Μυκόνου. Συγκεκριμένα η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη θα αποχωρήσει την Τρίτη 16 Αυγούστου για το Καρπενήσι στο οποίο και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί ο Μυκονιάτης τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση, αφού θα του το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, αλλά και μέσα από τα φιλικά που θα δοθούν θα μπορέσει να μοντάρει την ομάδα. Στο ταξίδι αυτό ο κ. Παχατουρίδης θα έχει στη διάθεσή του 25 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 6 είναι κάτω των 18 ετών και προέρχονται από τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Μυκόνου

"Η ΑΕ Μυκόνου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι την Τρίτη 16 Αυγούστου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή της ομάδας θα απαρτίζεται από 25 ποδοσφαιριστές με τους έξι από αυτούς να είναι κάτω των 18 ετών και να προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, κάτι που αποδεικνύει τη βαρύτητα που δίνει η ΑΕ Μυκόνου στα τμήματα υποδομής.

Η παραμονή στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και μέσα στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιήσει φιλικές αναμετρήσεις τόσο με ομάδες Γ' Εθνικής όσο και με ομάδες της Super League 2.

Επικεφαλής στην αποστολή της ομάδας μας θα είναι ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς, ο οποίος θα βρίσκεται στο Καρπενήσι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας εκεί".