Σε ζεστό κλίμα η πίτα του Αίαντα Σύρου

  • Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, 2023 - 15:31
  • /   Eνημέρωση: 23 Ιαν. 2023 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πρωτοχρονιάτικη  πίτα του έκοψε στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ο Αίαντας Σύρου. Το κλίμα, όπως ήταν φυσικό, ήταν πάρα πολύ καλό, καθώς τόσο οι μικροί, όσο και οι μεγάλοι είναι σε ανοδική τροχιά.
Σύσσωμη η διοίκηση του Αίαντα Σύρου έδωσε το παρών, ενώ οι δύο αίθουσες ήταν γεμάτες από κόσμο. Από την πλευρά της η διοίκηση είχε στολίσει την αίθουσα με τα χρώματα της ομάδας και ταυτόχρονα ο πρόεδρος του Αίαντα Σύρου τίμησε όλους όσοι τη φετινή χρονιά έχουν σταθεί στο πλευρό τόσο της Ακαδημίας όσο και των μεγαλυτέρων τμημάτων.
Ο Αίαντας όπως είναι γνωστό δεν έχει μόνο τμήματα ποδοσφαίρου, αλλά έχει και κολύμβησης, με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τιμόνι να είναι άκρως ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται. Ο Δημήτρης Γρυπάρης, ο οποίος είναι στο τμήμα κολύμβησης, μετά τις ευχές του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται, αλλά και τις επιτυχίες που έφεραν οι μικροί αθλητές στους αγώνες που έγιναν εκτός νησιού. Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο κολυμβητήριο της Ερμούπολης και ευχήθηκε να έρθει και πάλι η εποχή που θα μένουν ανοικτές οι πόρτες του όλον τον χρόνο.
Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι και των δύο εκκλησιών, αλλά και τοπικοί φορείς του νησιού.