Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Ελλάς Σύρου, 0-3 τον Αίαντα

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε η Ελλάς Σύρου που επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Νησιού με 0-3 επί του Αίαντα. Το Συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου αρχικά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των τυπικά γηπεδούχων και προηγήθηκε με 0-2, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι: Παυλόπουλος (26’) και Μπακατσάλος (46’).

Ο Αίαντας είχε τις δικές του ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν σε πολύ καλή ημέρα και αποσόβησε τα σουτ τόσο του Ξαγοράρης (45’) και Σαμανίδη (21’ πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι). Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάς έλεγξε πλήρως τον ρυθμό και με το μαγικό γκολ του Ογκνιάνοφ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Περισσότεροι από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων και παρακολούθησαν την αναμέτρηση από κοντά.  

 

Αίαντας Σύρου – Ελλάς Σύρου 0-3

Διαιτητής: Σαββατιανός / Βοηθοί: Αρμακόλας, Ρούσσος

Αίαντας Σύρου ( Χ. Πελέκης): Ρουμελιώτης, Σαμανίδης, Ρούσσος, Συριανός, Μπαλόπητας, Ταμάμης, Μπάιλας (81’ Αρώνης), Ξαγοράρης, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (70’ Καραμολέγκος), Σαγκινέτος Μπ. (Σαγκινέτος Ν.).

Ελλάς Σύρου (Κ. Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Σταμούλης (8’ Παράβαλος), Περιάλης, Έντσεφ (83’ Μανουδάκης), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (87’ Νομικός), Ογκνιάνοφ, Σκούπρα, Παυλόπουλος, Λαλάς, Κολλιάκος.