Στους οκτώ του κυπέλλου πέρασε ο Πανσιφναϊκός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε ο Πανσιφναϊκός, ο οποίος σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του, καθώς επικράτησε με 2-3 του ΠΑΣ Τήνου.

Οι δύο ομάδες είχαν να βρεθούν από το 2017, όταν και βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Ζαλώνης στο 29’ με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τήνου, όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ κι αυτό γιατί ο Πανσιφναίκός απάντησε άμεσα.

Στο 33’ ο Λυκογιάννης που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, με πλασέ νίκησε τον Δεσύπρη και ισοφάρισε σε 1-1.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ανοικτό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ.

Στο 60’ ο Λυκογιάννης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους και στο 67’ ο Ζάρος με κεφαλιά έβαλε τις βάσεις για μία σπουδαία πρόκριση για τον Πανσιφναϊκό, καθώς έγινε το 1-3.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ Τήνου ήταν να μειώσει στο 75’ με τον Ζαλώνη. Ο Πανσιφναϊκός θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα βγει από το ματς του Ανδριακού με την Α.Ε. Μυκόνου.

 

ΠΑΣ Τήνου – Πανσιφναϊκός 2-3

Διαιτητική τριάδα: Καλόγερας, Ρούσσος Γ., Βαρδακαστάνης

ΠΑΣ Τήνου (Μάλιος): Δεσύπρης, Γιαννόπουλος, Θεοδώρου, Βελαλόπουλος (74' Λούβαρης), Κελαδίτης, Μουσάι, Φώσκολος (66' Περπίνιας), Κάτσα, Ψάλτης (60'Κονεσσάριος) , Ζαλώνης, Καρδαμίτσης (60' Βιδάλης Α.).

Αναπληρωματικοί: Παγανέλης, Χίσα, Μούσα, Ζάρπας

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Γεωργούλης, Ατσόνιος Φ., Ζαμπέλης, Τσέλιος, Ζάγκας, Ατσόνιος Α., Σταυριανός, Ζάρος, Λυκογιάννης, Χουζούρης (66' Τρούλος), Φράγκος, Κίτσαλης, Γιάχο