Γεμάτοι κάδοι στην Ερμούπολη και τριγύρω σκουπίδια, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους υπευθύνους για συνεργασία με τους επιχειρηματίες

Τεμπελιά ή αδιαφορία;

  • Δευτέρα, 10 Απριλίου, 2023 - 06:19

Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται στην αρχή της και οι επισκέπτες του νησιού έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν στο νησί, το οποίο, καλείται να δείξει το καλύτερό του πρόσωπο για ακόμη μία φορά.

Τη διάθεση αυτή δεν φαίνεται να συμμερίζονται όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για τοποθέτηση των απορριμάτων μέσα στους κάδους και στην αναζήτηση άλλων, - σε περίπτωση που οι παραπλήσιοι κάδοι είναι ήδη γεμάτοι -, δείχνουν να συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις παλιές κακές τακτικές.

Η εικόνα της Σύρου, την οποία συχνά εκθειάζουν οι επισκέπτες και λόγω της καθαριότητάς της, είναι κρίμα να αμαυρώνεται από λίγες αλλά δυστυχώς ιδιαίτερα ενοχλητικές και επιζήμιες συμπεριφορές.

Μέρος της ευθύνης φυσικά αναλογεί και στην Υπηρεσία Καθαριότητας, η οποία καλείται να μεριμνήσει με κάθε τρόπο ώστε να μην συναντάμε τέτοιες εικόνες.