επίδομα θέρμανσης

Σήμερα καταβάλλεται η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Σήμερα Πέμπτη καταβάλλεται η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης με πετρέλαιο για την περίοδο 2023 – 2024.

Η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης σχετίζεται σε τιμολογογημένες αγορές πετρελαίου έως 31 Ιανουαρίου 2024 και υπό τον όρο ότι έχουν καταχωρηθεί τα απαιτούμενα στοιχεία έως και τις...

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

Λίγες ημέρες απέμειναν στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, με έκπτωση από 45 έως 480 ευρώ στο λογαριασμό ρεύματος, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση.

Η προθεσμία για το επίδομα θέρμανσης (με ρεύμα) εκπνέει την προσεχή Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και το επίδομα αφορά τα νοικοκυριά που...

Το Υπ. Περιβάλλοντος για το επίδομα θέρμανσης: Παράταση στην υποβολή αιτήσεων - Οδηγίες

Έως την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε πολίτες που χρησιμοποιούν ηλεκτρισμό για τη θέρμανσή τους (δηλαδή air condition, ηλεκτρικές σόμπες, κ.ά.).

Τη σχετική απόφαση υπογράφουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και...

Επίδομα θέρμανσης: Πιθανή παράταση υποβολής αιτήσεων στο «myΘΕΡΜΑΝΣΗ»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί μικρή παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, η οποία λήγει αύριο. Ο μικρός αριθμός των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ “myΘΕΡΜΑΝΣΗ» έχει οδηγήσει τα συναρμόδια υπουργεία στο να εξετάζουν την πιθανότητα...

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα

Λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το χρονικό περιθώριο έχουν ακόμη στη διάθεσή τους 1,2 εκατομμύρια πολίτες για την αίτησης που αφορα στο επίδομα θέρμανσης με ρεύμα. Το ύψος επιδότησης ξεκινάει από 45 ευρώ και φτάνει στα 480 ευρώ.

Η αίτηση γίνεται στην πλατφόρμα Myθέρμανση, με το...

Τριήμερο πληρωμών για Market Pass, Youth Pass και επίδομα θέρμανσης

Κάθε μέρα και μια πληρωμή επιδόματος μέχρι και την Παρασκευή. Η αρχή γίνεται σήμερα με το Market pass και σειρά παίρνουν το Youth Pass και το Επίδομα Θέρμανσης. Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί:

Σήμερα θα εκταμιευθεί το Μarket Pass στους δικαιούχους των...

Επίδομα θέρμανσης: Τον Ιανουάριο οι αιτήσεις για όσους «καίνε» ρεύμα

Αρχές του νέου χρόνου σχεδιάζεται να ανοίξει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης με δικαιούχους περίπου 1,2 εκατ. νοικοκυριά που χρησιμοποιούν ρεύμα για να ζεσταθούν.

Το ύψος της ενίσχυσης θα κυμαίνεται από 45 ευρώ έως 480 ευρώ το τρίμηνο ανάλογα τη σύνθεση της...

Επίδομα θέρμανσης: Σήμερα οι τελευταίες αιτήσεις - Πότε αρχίζει η καταβολή

  • Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023 - 09:19
  • 0 Σχόλια

Τελευταία ημέρα η σημερινή για όσους ανήκουν στους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης και θέλουν να υποβάλλουν αίτηση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ «myΘέρμανση».

Οι αιτήσεις ξεπερνούν πλέον τις 9740.000 με τους δυνητικούς δικαιούχους να υπολογίζεται σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά. Στις 22...

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπέρασαν τις 880.000 οι αιτήσεις - Λήγει η προθεσμία την Παρασκευή

«Χαμός» στην πλατφόρμα MyΘέρμανση από πολίτες που τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία να υποβάλουν εγκαίρως την αίτησης για το επίδομα θέρμανσης. Οι χρόνοι τρέχουν με τις πρώτες πληρωμές να γίνονται στις 22 Δεκεμβρίου και να αφορούν μόνο για τις αγορές που έγιναν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

...

Επίδομα θέρμανσης: Συνωστισμός στην πλατφόρμα - Τα επτά βήματα της διαδικασίας

«Συνωστισμός» επικρατεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για το επίδομα θέρμανσης. Οι υποβληθείσες αιτήσεις έχουν ξεπεράσει ήδη τις 600.000, καθώς οι δικαιούχοι σπεύδουν να προλάβουν την πρώτη δόση καταβολής του επιδόματος, έως τις 22 Δεκεμβρίου...

Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται προκαταβολές 189 εκατ. ευρώ μέσα στον Δεκέμβριο

Προκαταβολές ύψους 189 εκατ. ευρώ από το επίδομα θέρμανσης θα καταβληθούν μέσα στο Δεκέμβριο και η εξόφληση της ενίσχυσης θα γίνει σταδιακά και ανά είδος θέρμανσης, με στόχο μέχρι τον Ιούλιο του 2024 περισσότεροι από 2 εκατ. δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης να μοιραστούν 357 εκατ. ευρώ....

Επίδομα θέρμανσης: Τα «κλειδιά» που δίνουν έως 1.000 ευρώ στα νοικοκυριά

Τις αιτήσεις των νοικοκυριών που δικαιούνται επίδομα θέρμανσης άρχισε να δέχεται η πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ με την πρώτη πληρωμή του επιδόματος να έχει προγραμματιστεί έως τις 22 Δεκεμβρίου.

Προς το παρόν αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν μόνο όσοι χρησιμοποιούν για να ζεστάνουν την...

Πώς θα κάνετε αίτηση για το επίδομα θέρμανσης - Δείτε αν είστε δικαιούχος

  • Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, 2023 - 17:48
  • 0 Σχόλια

Μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα myθέρμανση για τις αιτήσεις των δικαιούχων για το επίδομα θέρμασης, το οποίο φέτος θα κυμανθεί από 100 έως 800 ευρώ, με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Δικαιούχοι είναι τα φυσικά πρόσωπα τα οποία για τη θέρμανσή τους...

Σκυλακάκης: Πώς θα δοθεί επίδομα σε όσους θερμαίνονται με ηλεκτρικό ρεύμα

Το πλαίσιο που θα ισχύσει από τις αρχές Ιανουαρίου, οπότε καταργούνται οι οριζόντιες επιδοτήσεις, ανακοίνωσε ο Θόδωρος Σκυλακάκης.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Οσοι καταναλωτές δεν επιλέξουν ένα διαφορετικό τιμολόγιο ρεύματος από την 1η Ιανουαρίου θα μεταπέσουν...

Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα θέρμανσης – Αιτήσεις, πληρωμές και κριτήρια

Τη βεντάλια των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης ανοίγει η κυβέρνηση καθώς μετά την αύξηση του εισοδηματικού ορίου για τις οικογένειες με παιδιά ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επέκταση της ενίσχυσης  στα νοικοκυριά που ζεσταίνουν το σπίτι τους με ηλεκτρική ενέργεια.

Πρόκειται για μια «...

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι θα ωφεληθούν - Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Eπίδομα θέρμανσης και στο ηλεκτρικό ρεύμα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Η κυβέρνηση αποφάσισε τη διεύρυνση της χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης και στα νοικοκυριά που χρησιμοποιούν για τη θέρμανση ηλεκτρικές συσκευές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι...

Επίδομα θέρμανσης: Πώς να προετοιμαστείτε από σήμερα για να μπείτε στην λίστα των δικαιούχων

  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, 2023 - 08:30
  • 0 Σχόλια

Πρώτα στην αντλία...και μετά στο ταμείο! Μπορεί η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης να ξεκινάει από σήμερα (και μάλιστα με τιμή ελαφρώς χαμηλότερο από πέρσι) όμως το επίδομα θέρμανσης θα καταβληθεί σταδιακά από τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλατφόρμα για τις αιτήσεις...

Επίδομα θέρμανσης: Τι ισχύει για πολυκατοικίες, διαχειριστές και ενοίκους

Αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα myθέρμανση της ΑΑΔΕ  για το επίδομα θέρμανσης. Στις πολυκατοικίες, οι διαχειριστές είναι αυτοί που κρατάνε τα «κλειδιά» τα οποία ανοίγουν την «πόρτα» του επιδόματος θέρμανσης στους ενοίκους που πληρούν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια....

Επίδομα θέρμανσης: Καταβλήθηκαν 4,7 εκατ. ευρώ σε 52.719 δικαιούχους

Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, στην καταβολή ποσού συνολικού ύψους 4,7 εκατ. ευρώ σε 52.719 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Θα ακολουθήσουν και νέες καταβολές του επιδόματος, έως τις 10 Αυγούστου, για καταναλωτές...

Επίδομα θέρμανσης: Νέα εκταμίευση 54,8 εκατ. ευρώ σε πάνω από 400.000 δικαιούχους

Σε μία ακόμα εκταμίευση, ύψους 54,8 εκατ. ευρώ προχώρησε χθες Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών σε 404.157 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης.

Το ποσό αφορά στους πολίτες που είχαν υποβάλει αιτήσεις μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου και αγορές που τιμολογήθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 και...

Σελίδες