υψηλες θερμοκρασιες

Ο Ιούνιος έσπασε κάθε ρεκόρ - Ακραία υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Σε ακραία υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα φέτος τον Ιούνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α).

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ε.Α.Α)...

Έρχεται νέος καύσωνας στα τέλη της εβδομάδας – Ξανά στους 40 ο υδράργυρος

Μετά το μικρό διάλειμμα, η θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου

Μετά το σύντομο… break από τον παρατεταμένο και ιστορικό καύσωνα του Ιουλίου, ο υδράργυρος θα ξανανέβει στους 40 βαθμούς Κελσίου στα τέλη της εβδομάδας.

Ήδη από σήμερα, Δευτέρα, η θερμοκρασία...

Ελλάδα: "Βράζει" και σήμερα η χώρα από τις υψηλές θερμοκρασίες

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, το οποίο αναφέρεται στο θερμό κύμα που προκαλεί από τις 12 Ιουλίου κατά διαστήματα συνθήκες καύσωνα με την ονομασία CLEON σε πολλές...

Καύσωνας Κλέων: Επικαιροποίηση του δελτίου της ΕΜΥ – Πού θα φτάσει τους 45 βαθμούς η θερμοκρασία

Ακόμη και τους 45 βαθμούς αναμένεται να φτάσει κατά τόπους η θερμοκρασία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, κατά την κορύφωση του νέου κύματος ζέστης που προκαλεί συνθήκες καύσωνα με ...

Καύσωνας «Κλέων»: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ – Η εξέλιξή του τις επόμενες ημέρες

Επικαιροποιημένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενόψει του επερχόμενου καύσωνα «Cleon» (Κλέων).

Στο επικαιροποιημένο δελτίο δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το δελτίο που εκδόθηκε χθες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Όπως...