Η Παναγία Εκατονταπυλιανή, της Πάρου. Νίκος Δεσύπρης
πράσο
Το αντιοξειδωτικό λαχανικό με αντιδιαβητική, αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση
- Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, 2023 - 13:17
- 0 Σχόλια
Το πράσο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το κρεμμύδι και το σκόρδο. H καλύτερη χρονική περίοδος για την κατανάλωσή του είναι από Σεπτέμβριο έως και τον Απρίλιο. Η γεύση του ξεχωρίζει σε σούπες και σαλάτες.
Το πράσο ανήκει στο γένος Allium, στην οικογένεια Alliaceae, και προέρχεται από την...