Greek Mafia

Βεντέτα με βόμβες για τους επιζώντες της Greek Mafia

Το βράδυ της 29ης Μαρτίου σε Αιγάλεω και Καλλιθέα η αστυνομία συλλαμβάνει δύο σκληρούς ποινικούς. Επρόκειτο για ιδιοκτήτες βενζινάδικων και προστάτες νυχτερινών κέντρων. Οι συλλήψεις γίνονται έπειτα από πληροφορία ότι οι δύο «κάτι ετοιμάζουν». Οδηγούν όμως τελικά τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση...

Greek Mafia: Aυτοί είναι οι συλληφθέντες για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη - Τα στοιχεία τους από την Αστυνομία

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία τα ονόματα και τις φωτογραφίες 8 ατόμων μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ανθρωποκτονίες, εκρήξεις και εμπρησμούς.

Πρόκειται ουσιαστικά για εκτελεστές και άλλα μέλη της Greek Mafia, τα οποία μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,...

Greek Mafia: Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση επτά ατόμων

Σε επίσημες ανακοινώσεις προχώρησαν οι εκπρόσωποι τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στα πλαίσια της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης Greek Mafia, έπειτα από δύο συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη το βράδυ (17/01) σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη.

Η μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και...

Greek Mafia: Τρεις συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου – Ρουμπέτη

Αυξήθηκε ο αριθμός των συλλήψεων στις οποίες η αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για τους δολοφόνους του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη, αλλά και την απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαυρόπουλου.

Πέρα από τις δύο συλλήψεις που έγιναν γνωστές το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΛΑΣ έχει...