Το 1o Trimore Syros Triathlon 2016 μπαίνει στην τελική ευθεία

  • Τρίτη, 10 Μαΐου, 2016 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 10 Μαΐου. 2016 - 7:27

Το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016, προσβλέπει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη Σύρο καιτην έμπνευση παρακίνηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με τα σπόρ και τον αθλητισμό γενικότερα.

Πρόκειται για μια τριήμερη εκδήλωση, μεπλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και όχι μόνο φιλοδοξία της οποίας, πέραν της προσέλκυσης αθλητών, θεατών και επισκεπτών στο νησί της Σύρου, είναι να αφήσει ένα ουσιαστικό κληροδότημα πίσω της στο μέλλον του τόπου, τα παιδιά!

Ο σχεδιασμός λοιπόν της εκδήλωσης,δεν παρέλειψε καθόλου τα παιδιά αλλά και τους ήπιους αθλητές (εκείνους που δεν επιδίδονται στον πρωταθλητισμό).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τόσο το παιδικό Τρίαθλο, όσο και το τρέξιμο 5 χιλιομέτρων εντός της Ερμούπολης,παράλληλα με την ποδηλατική περιήγηση της πόλης (όχι αγωνιστικού χαρακτήρα αλλά συμμετοχικού) που θα δώσει την ευκαιρία συμμετοχής σε όλα τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους ήπιους αθλητές του νησιού.

Η διοργάνωση ζητά την αρωγή όλων.

Χρειαζόμαστε περισσότερες συμμετοχές στα αθλητικά δρώμενα: είναι απαραίτητοι περισσότεροι εθελοντές,επιβάλλεται να γίνουμε όλοι θεατές και να χειροκροτήσουμε, να θαυμάσουμε, να ζήσουμε το διαφορετικό παλμό που θα

φέρει στη Σύρο η τριήμερη εκδήλωση αυτή:

Περισσότεροι συμμετέχοντες – Περισσότεροι εθελοντές – Ενεργοί Θέατες

1.ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ:

Σας καλούμε λοιπόν, να παραστείτε και να παρακινήσετε και τα παιδιά σας, στην επιστημονική εσπερίδα της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00, στο Θέατρο Απόλλων. Η εκδήλωση αυτή σχεδιάστηκε πρώτα απ’ όλα για το νέο αίμα, στο οποίο οφείλουμε να δώσουμε έμπνευση, παρακίνηση, πρότυπα αλλά και αξίες και,ασφαλώς, για τους αθλητές της εκδήλωσης. Κορυφαίοι αθλητές,

παγκοσμίου επιπέδου, θα βρίσκονται εκεί και θα δείξουν δρόμους,

μεγαλώνοντας το αθλητικό κάδρο παιδιών και ενηλίκων, συνεισφέροντας στη

σχηματοποίηση οράματος και εμπνέοντας ευγενή συναισθήματα!

Καλούνται, το ΣΆΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΊΟΥ, ΣΤΙΣ12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ

ΜΙΑΟΎΛΗ, να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά, οι αθλητές καθώς και σε όσους άλλους αρέσει να ποδηλατούν την πόλη, να συνοδεύσουν τη μεγάλη ομάδα ποδηλατών

και,χτυπώντας τα κουδούνια των ποδηλάτων τους, περήφανα, να δείξουν την Ερμούπολη στους επισκέπτες της,απολαμβάνοντας μια μοναδική γιορτή.

Καλούνται, επίσης, να λάβουν μέρος παιδιά, ήπιοι αθλητές αλλά και άλλοι τολμηροί στο τρέξιμο των 5 χιλιομέτρων μέσα στην Ερμούπολη, ξεκινώντας το ΣΆΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΝΊΟΥ ΣΤΙΣ 17:00 από την πλατεία Μιαούλη. Πρόκειται για έναν

αγώνα δρόμου 5 χλμ, ανάμεσα στα σοκάκια, τους δρόμους, την πλατεία, την παραλία και τα αξιοθέατα της Ερμούπολης. Θα χρειαστεί να δηλωθεί συμμετοχή (μόνο 5), ώστε η διοργάνωση να γνωρίζει τον αριθμό των συμμετεχόντων και να έχειφροντίσει να έχει έτοιμο το Running Kit με το τεχνικό μπλουζάκι στο νούμερο του συμμετέχοντα (www.syrostriathlon.gr [1]).

Τέλος, καλούνται όλα τα παιδιά των τριών μεγάλων τάξεων του Δημοτικού και

του Γυμνασίου, να λάβουν μέρος στο ΠΑΙΔΙΚΌ ΤΡΊΑΘΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ 12 ΙΟΥΝΊΟΥ, ΣΤΙΣ 09:00, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΝΗΣΆΚΙ(ΠΑΛΙΌ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ). Πρόκειται για ένα

Τρίαθλο μύησης και εθισμού, όπως ονομάζεται, και όχι το αγωνιστικού μεγέθους για πρωταθλητές. Είναι μικρών διαστάσεων (μόνο 50μ. κολύμπι, 1.000μ.

ποδήλατο και 200μ. τρέξιμο για τα μικρά, ενώ το διπλάσιο για τα μεγαλύτερα παιδιά του γυμνασίου), που όλα σχεδόν τα παιδάκια μπορούν να καταφέρουν,

κερδίζοντας την εμπειρία και την αίσθηση του νικητή. Θέλουμε όλα τα παιδιά της Σύρου να λάβουν μέρος!Θα χρειαστεί να δηλώσει συμμετοχή (δωρεάν), ώστε η διοργάνωση να γνωρίζει τον αριθμό των συμμετεχόντων και να έχει φροντίσει να έχει έτοιμο το Kids Kit με το τεχνικό μπλουζάκι στο νούμερο του συμμετέχοντα

(www.syrostriathlon.gr [1]).

2.ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΆ:

Με γνώμονα την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος της διοργάνωσης αυτού του τριημέρου, και παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής προσφοράς και των ιδιαίτερων ευγενών συναισθημάτων που αυτό δημιουργεί σε κάθε έναν πουεπιλέγει να είναι εθελοντής, καλούμε και από τις τάξεις του συλλόγου/σχολείου σας, εθελοντές κάθε ηλικίας, να εγγραφούν στην ομάδα των εθελοντών της διοργάνωσης και να συνεισφέρουν ενεργά στην επιτυχία   και την καθιέρωση του θεσμού.

Οι εγγραφές είναι απαραίτητες, ώστε να σχηματοποιηθεί έγκαιρα η ομάδα και να αναληφθούν συγκεκριμένοι ρόλοι από κάθε ανθρώπινη μονάδα, βάσει πάντα των δυνατοτήτων εκείνης. Εγγραφές εδώ: http://bit.ly/23SOgiK [2].

3. ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟΊ ΘΕΑΤΈΣ:

Οι θεατές κάθε εκδήλωσης είναι εκείνοι που δίνουν τον παλμό και το χρώμα σ’

Εκείνη. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, καλούνται να συμμετέχουν ενεργά στις

δραστηριότητες αυτού του τριημέρου, ώστε κάθε αθλητής, θεατής, επισκέπτης

του νησιού, να νιώσει αυτόν τον παλμό,να ζήσει τα συναισθήματα της κάθε εκδήλωσης (αθλητικής και μη), να κερδίσει μια εμπειρία, που χαραγμένη στην ψυχή του, θα έχει πάντα τη Σύρο στο μυαλό του.

Θα θέλει να ξαναέρθει για να την ξαναζήσει, θα νοιώθει την ανάγκη να τη μεταδώσει και σε άλλους!

Οι μικρές δυσκολίες, που θα επιφέρουν οι αλλαγές στην κυκλοφορία για τη

διευκόλυνση των απαιτητικών προδιαγραφών ασφάλειας αθλητών και θεατών, είναι το ελάχιστο τίμημα που καλείται ο εμπορικός κόσμος και οι πολίτες της Σύρου να συνεισφέρουν στην διοργάνωση.

Γίνετε μέρος της εμπειρίας που το 1st Trimore Syros Triathlon 2016 θα προσφέρει. 

Ετικέτες: