Πανελλήνια διάκριση και 3η θέση για την Μαρία Παντελή

  • Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, 2021 - 06:10

Την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, κατέλαβε η Συριανή αθλήτρια Μαρία Παντελή. Η αθλήτρια του Δημήτρη Μαντζανάρη είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και κατάφερε να νικήσει σε τρεις αγώνες κατάταξης. Στη συνέχεια ένας τραυματισμός στέρησε στην Μαρία Παντελή το δικαίωμα να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό, με αποτέλεσμα να καταλάβει το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο της εξασφαλίζει μόρια για την είσοδό της σε σχολές ΑΕΙ.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου της Σύρου

“Στο κλειστό γήπεδο Κάνηθος στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν συνολικά 585 αθλητές από 163 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Σύρου εκπροσώπησε 1 αθλήτρια, υπό τις οδηγίες του προπονητή της Δημήτρη Μαντζανάρη. Η Μαρία Παντελή αγωνίστηκε στην κατηγορία +59Kg και μετά από τέσσερις δυναμικούς αγώνες κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 7-17, στον δεύτερο 6-1 και στον τρίτο 2-4. Η αθλήτριά μας στάθηκε άτυχη στη συνέχεια καθώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον τέταρτο αγώνα, καθώς ένας τραυματισμός στο γόνατο της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό. Παρόλα αυτά κατέκτησες την 3η θέση η οποία μάλιστα έχει μοριοδότηση για τα ΑΕΙ.

Το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Ερμούπολη Σύρου και ο προπονητής Μαντζανάρης Δημήτρης θέλουν να συγχαρούν την αθλήτρια Μαρία Παντελή για την μεγάλης της επιτυχία. Ταυτόχρονα να πούμε κι ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς της αθλήτριάς μας, Βούλα Πιτσικάλη και Νίκο Παντελή, για την στήριξη που παρέχουν στο παιδί τους και ενισχύουν την προσπάθειά της. Ο δρόμος του πρωταθλητισμού είναι δύσκολος, όμως οι δύο γονείς το γνωρίζουν και στηρίζουν τις προσπάθειες της Μαρίας σε κάθε της βήμα”.

Ετικέτες: