Με Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη η Ελλάς Σύρου

Ώρα… κυπέλλου

Με αγώνες κυπέλλου συνεχίζεται το πρόγραμμα της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν και οι δύο ημιτελικοί. Αρχικά, η Ελλάς Σύρου θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη, όπου θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Φηρών από τον Πανθηραϊκό. Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης πέταξε εκτός συνέχειας τον Πανναξιακό. Μάλιστα ο Πανθηραϊκός είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύνθεση της ομάδας της Σαντορίνης η πλειοψηφία των παικτών είναι μικρής ηλικίας, αλλά η συντονισμένη δουλειά σε συνδυασμό με την εμπειρία έχει κάνει τον Πανθηραϊκό μία δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα. Το έργο της Ελλάς Σύρου μόνο εύκολο δεν είναι, αφού θα πρέπει να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, ώστε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.
Ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο, όπου η τοπική ομάδα του νησιού θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Μυκόνου. Οι δύο ομάδες έχουν μία κατηγορία διαφορά, καθώς η Α.Ε. Μυκόνου αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική σε αντίθεση με την Α.Ε. Πάρου που φέτος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η Α.Ε. Μυκόνου είναι το φαβορί για την πρόκριση, όμως όλα τα αποτελέσματα και σ’ αυτό το παιχνίδι παραμένουν ανοικτά.

 

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ BIOCLEAN 2022-2023
(4η φάση)

 

Αγώνας

Γήπεδο

Ημέρα

Ημ/νία

Ώρα

Διαιτητές

3.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ

Τρίτη

25/04/23

19:00

ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΥ Ι., ΝΑΚΚΑΣ Ν.

4.

Α.Ε. ΠΑΡΟΥ - A.E. MYKONOY

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΥ

Τρίτη

25/04/23

19:00

ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. Ι., ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ Μ.