Τρίτος ο Αίαντας Σύρου

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αίαντας Σύρου, καθώς στον μικρό τελικό επικράτησε με 1-0 του αξιόμαχου Παμμηλιακού. Η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη και με το γκολ που σημείωσε στο 55’ ο Ιωσήφ Καλίγερος επικράτησε με 1-0. Να θυμίσουμε πως ο Αίαντας Σύρου ηττήθηκε στον ημιτελικό του final four από τον Πανθηραϊκό με 2-3. Οι Συριανοί αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ επί του Πανθηραϊκού, δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του ημιτελικού, όπως αναφέρουμε παραπάνω, ο Αίαντας Σύρου ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη και την κατάκτηση της 3ης θέσης. Οι Συριανοί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, με μεγαλύτερη το χαμένο πέναλτι του Καπέλλα στο 49’.

Ο Καλίγερος πέτυχε το… χρυσό γκολ για τους Συριανούς, ένα τέρμα που τους έδωσε πίσω την χαμένη τους ψυχολογία, από την ήττα στον ημιτελικό.

Οι παίκτες του Αίαντα παρέμειναν μέχρι το τέλος του τελικού, όταν και πήραν τα αναμνηστικά τους μετάλλια.

 

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Ντουμάζιος, Δρόσος, Βλάχος (Ρουσσουνέλος 44΄), Μαύρος Α, Μαύρος Γ, Μωραϊτης (Αμπουσερία 71΄), Τσιτσιούμης, Καπέλλας (Καλμπουράκης 65΄), Καλίγερος, Πετσοπούλης, Μαραγκός

Αμπουσερία, Ζαράνης, Καλμπουράκης, Βακόνδιος, Ρούσσος, Ρουσσουνέλος, Τρόκα

Παμμηλιακός (Καριανόπουλος): Παπλωματάς, Μακρής (Βεντούρης 60΄), Κοροβέσης, Κούτη, Φρατζεσκάκη, Καυκάς, Μπογιανόγλου (Βαμβούνης 30΄), Κουλακιώτης, Τασιόπουλος (Ρουμελιώτης 52΄), Κουλακιώτης Γ, Ρουμελιώτης

Φροξυλιάς, Βεντούρης, Ρουμελιώτης Θ, Μανι, Παναγιωτάκος, Βαμβούνης, Βαμβούνη

Ετικέτες: