Ο αν. υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε το σπουδαίο έργο, το οποίο σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων

Τα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο αν. υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, το οποίο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων Ρένος Φρέρης.
Ταυτόχρονα τον κ. Βρούτση συνόδευε η Ολυμπιονίκης με την ομάδα κολύμβησης Εύη Μωραϊτίδου, ενώ  το “παρών” έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Αλέξανδρος Αθανασίου.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Βρούτση ήταν να συναντηθεί με την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Από την πλευρά του ο αν. υπουργός Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παρευρίσκοντες στον χώρο,  ανακοίνωσε την ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Έργο που όπως τόνισε θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς θα δώσει πολλά οφέλη τόσο στην Ένωση, όσο και στα ίδια τα σωματεία. Αυτό γιατί όπως υπολογίζεται θα μειωθεί το κόστος του ρεύματος όπως ανέφερε ο κ. Φρέρης κατά 40.000 ευρώ. Ένα κόστος που βάραινε όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα σωματεία της Σύρου.

Η Σύρος και ο κ. Φρέρης έδωσαν την ιδέα την  οποία ο κ. Βρούτσης όπως είπε θα την υλοποιήσει σε όσους περισσότερους αθλητικούς χώρους μπορεί.
Τέλος, με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Φρέρης έδωσε ένα αναμνηστικό λάβαρο της ΕΠΣ Κυκλάδων που περιλαμβάνει όλα τα νησιά του νομού, για να στολίζει, όπως σημείωσε, το γραφείο του κ. Βρούτση.