Κατέκτησαν την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας

Σημαντικές διακρίσεις για τις αθλήτριες του ΝΟΣ

  • Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024 - 06:12

Με σημαντικές διακρίσεις στις αποσκευές τους, επέστρεψαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) 2024, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 10-13 Μαΐου, με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του ΝΟΣ, Eileen Botsford κατέκτησε την 4η θέση στον τεχνικό αγώνα (technical), ενώ η αθλήτρια μας Γαρυφαλλιά Λαλούση έλαβε την 5η θέση στο ίδιο αγώνισμα.

Επίσης, στον αγώνα ανάπτυξης (sprint) η Γαρυφαλλιά Λαλούση με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον προκριματικό, προκρίθηκε απευθείας στον τελικό στον οποίο κατέλαβε την 4η θέση! Από την πλευρά της, η Eileen Botsford, δυστυχώς, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της στο sprint, εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Την τελευταία μέρα των αγώνων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, και οι δύο αθλήτριες πήραν μέρος στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος όμως λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, ακυρώθηκε κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του.

Σημαντική συμβολή στην αποστολή του ΝΟΣ είχαν οι Ναυτικός Όμιλος Πατρών - ΝΟΠ και Όμιλος Προμηθέας, οι οποίοι διευκόλυναν στη μετακίνηση του εξοπλισμού των αθλητριών προς και από την Κρήτη και τους ο ΝΟΣ ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία και βοήθεια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμη φορά στο πλευρό του ΝΟΣ βρέθηκε η εταιρεία Blue Star Ferries, που προσέφερε εκπτώσεις στις μετακινήσεις με τα πλοία της.