Η ONEX NEORION SHIPYARDS παραμένει στο πλευρό της Ελλάς Σύρου ως χρυσός χορηγός της

  • Σήμερα - 19:51

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την η ONEX NEORION SHIPYARDS.

Με κοινό όραμα, ΕΛΛΑΣ και ONEX συμπορεύονται με στόχο την δυναμική παρουσία της ομάδας τις ερχόμενες αγωνιστικές περιόδους, την προσέλκυση περισσότερων νέων στα ελληνικά γήπεδα και την προώθηση του υγιούς αθλητισμού. Η ONEX NEORION SHIPYARDS αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξη του Συριανού αθλητισμού, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Χρυσού Χορηγού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, η οποία θα βρει την ομάδα μας ξανά στην Γ Εθνική κατηγορία.

Η σταθερή συνεργασία της ομάδας μας με τη ΟΝΕΧ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους που η ομάδα μας καταφέρνει να στέκεται με αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα σε ένα τόσο υψηλό και απαιτητικό επίπεδο. Η ONEX NEORION SHIPYARDS έχει δώσει «ζωή» στο νησί μας, καθώς μετά από πολλά χρόνια το αγαπημένο μας Νεώριο δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς, βοηθώντας την οικονομία του νησιού μας.

Με το κύρος και την αξιοπιστία της ONEX NEORION SHIPYARDS να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φανέλας της ΕΛΛΑΣ Σύρου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική ομάδα της Σύρου ώστε να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Γ Εθνική. Στο δύσκολο «ταξίδι» που έχουμε να διανύσουμε, η ONEX μπαίνει συνοδοιπόρος. Να είστε σίγουροι πως μαζί, θα οδηγήσουμε ξανά την ΣΥΡΟ σε μεγάλες αθλητικές επιτυχίες!  Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ONEX αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Συριανής κοινωνίας.

Με τη βοήθεια και την συνεισφορά σας θα συνεχίσουμε για μία ακόμα χρονιά να συνταξιδεύουμε στο ίδιο πλοίο βάζοντας για επιβάτες τις διακρίσεις και τις επιτυχίες. Η στήριξη σας αποτελεί για εμάς μία από τις βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού μας. Η ανανέωση της συνεργασία μας επιβεβαιώνει την περσινή σας δέσμευση, ότι θα είστε δίπλα μας και την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Πάνο Ξενοκώστα για την αγάπη και την στήριξη, ακολουθώντας τις θεμελιώδεις αξίες για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που διέπουν την εταιρεία.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας