Οι αθλητές του Αίαντα Σύρου στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Σάρωσαν με 80 μετάλλια

  • Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:59

Με τις αποσκευές τους γεμάτες από μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Αίαντα Σύρου, οι οποίοι συμμετείχαν στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα , από 31 Αυγούστου έως και 01 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 350 αθλητών και αθλητριών , από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ομάδα, η συγκομιδή σε μετάλλια ήταν πολύ μεγάλη στα ατομικά αγωνίσματα, καθώς ανήλθε στα 24 χρυσά, 15 αργυρά, 9 χάλκινα. Την ίδια ώρα, στα ομαδικά αθλήματα η συγκομιδή μεταλλίων ήταν 20 χρυσά, 8 αργυρά και 4 χάλκινα.

Το σύνολο ανήλθε στα 80 μετάλλια και όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, όλα τα παραπάνω συνοδεύτηκαν, από τις πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών του Αίαντα Σύρου, υπό την καθοδήγηση του προπονητή, κ. Μάριου Δρακάκη.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε η ομάδα, αναμένεται να ακολουθήσει εντός της εβδομάδας συνέντευξη Τύπου από το τμήμα Κολύμβησης, με τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών, για να ευχαριστήσουν τους χορηγούς μας, τους γονείς, αλλά και όσους άλλους βοήθησαν στο να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.