Το Σάββατο στις 17:00 ο αγώνας δρόμου Syros City Trail

  • Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:26
  • /   Eνημέρωση: 6 Σεπ. 2019 - 7:44
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Syros City Trail. Ένας αγώνας απαιτητικός αφού οι αθλητές θα ανέβουν περίπου 5000 σκαλιά, αλλά κι όμορφος μιας και οι αγωνιζόμενοι θα περάσουν από τις ομορφότερες περιοχές της Ερμούπολης. Οι 160 αθλητές έχουν ήδη προετοιμαστεί ώστε να καταφέρουν να βγάλουν εις πέρας τον αγώνα δρόμου. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους κατοίκους του νησιού και ιδιαίτερα των περιοχών που θα περάσουν οι αθλητές να βγουν στον δρόμο και να χειροκροτήσουν όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μεταξύ 17:00 και 20:30 θα διεξαχθεί για 5η συνεχομένη χρονιά, ο αγώνας τρεξίματος με την επωνυμία: Syros City Trail.

Περίπου 160 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα τρέξουν μια, μοναδική σε ολόκληρη την Ελλάδα, διαδρομή, μέσα από τα παραδοσιακά σοκάκια της Ερμούπολης και τα χιλιάδες σκαλιά που την απαρτίζουν! Οι αθλητές θα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να τρέξουν τις δύσκολες διαδρομές του αγώνα και ζητούμε την δική σας υποστήριξη την στιγμή που θα περνούν από την γειτονιά σας!

Το χαμόγελο σας, το χειροκρότημα και ο καλός σας λόγος, είναι αρκετός για να δώσουν δύναμη στους αθλητές και κουράγιο για να συνεχίσουν!

Όπως επίσης θα παρατηρήσετε έχουμε κολλήσει αυτοκόλλητα, φούξια χρώματος, στο έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε στους αθλητές την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν, για να μην χαθούν. Σας παρακαλούμε να μην αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα πριν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, γιατί θα προκληθεί σοβαρό διοργανωτικό πρόβλημα.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τεχνικό Διευθυντή του αγώνα, Ισίδωρο Παλαμάρη 6936691747.

Ελπίζουμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 17:00 – 20:30 να χαιρετήσετε τους αθλητές μας και να τους δείξετε το φιλόξενο πρόσωπο της πόλης μας»!

Ετικέτες: