Μετάλλια και εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές του Α.Ο. Πάρου

Πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις μεταλλίων επιφύλασσε η συμμετοχή του ΑΟ Πάρου στους διασυλλογικούς αγώνες τετράθλου και αναπτυξιακούς αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των μικρών αθλητών και αθλητριών του ΑΟ Πάρου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι εκτός από πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν και θέσεις στο βάθρο επιστρέφοντας με 14 μετάλλια. Οι αθλητές στίβου της Πάρου δείχνουν πως κάθε χρόνο κάνουν βήματα μπροστά και πως στο άμεσο μέλλον θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες του κλασσικού αθλητισμού. Ο στίβος είναι μία ακόμη διέξοδο για τα παιδιά της Πάρου, που έχουν δείξει ιδιαίτερες ικανότητες και με την κατάλληλη προπόνηση θα φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Από την πλευρά της η διοίκηση στηρίζει το κομμάτι αυτό και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό έχει δώσει εξτρά κίνητρα στα παιδιά να προπονούνται με μεγαλύτερη όρεξη.

Στο 4θλο ΠΚ Β Κ14 (60 μ. - μήκος - σφαίρα - μπαλάκι ) η Μαυρίδου Λήδα κατέκτησε την δεύτερη θέση και η Μιμίνη Κριστίνα την 6η!

Αποτελέσματα αναπτυξιακών αγώνων:

Χρυσό μετάλλιο:
Μπαρμπαρής Δημήτρης 60 μ. Κ12
Παντελαίου Ολυμπία 50 μ. Κ10
Τσαντάνης Εμμανουήλ μήκος Κ10

Ασημένιο μετάλλιο:
Κορτιάνου Άρτεμις 50 μ. Κ10
Δρακάκης Ραφαήλ 50 μ. Κ10
Κυριακόπουλος Ερρίκος μήκος Κ10
Λυμαράκη Χρύσπα μήκος Κ12
Τσουνάκης Κωνσταντίνος μήκος Κ10

Χάλκινο μετάλλιο:
Τσαντάνης Γιάννης 50 μ. Κ12
Σκαραμαγκάς Γιάννης μήκος Κ10
Θεοδώρου Λαμπρινή μήκος Κ10
Τσαντάνης Εμμανουήλ 50 μ. Κ10

Τέταρτη θέση
Λουκής Δημήτρης μήκος Κ12
Κοντός Σάββας 600 μ. Κ12