Σήμερα στις 16:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά, Παναθηναϊκός και Φοίνικας αγωνίζονται για την ημιτελική φάση του League Cup

Με στόχο την… πρόκριση

  • Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 21 Νοε. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου δέκα περίπου ημέρες μετά την πρώτη τους… μάχη διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του League Cup. Η ομάδα της Σύρου να θυμίσουμε μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι είχε επικρατήσει στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού με 0-3. Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, όμως για διαφορετικό θεσμό. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι αγώνες είναι διπλοί και τα πάντα ουσιαστικά θα κριθούν στον επαναληπτικό ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη Σύρο. Βασικός στόχος του «Πειρατικού» είναι η νίκη, αλλά κι ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό γιατί η πρόκριση θα κριθεί από το ποια ομάδα έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα αν οι δύο ομάδες μετά και το τέλος των δύο αγώνων μετρούν από μία νίκη, η πρόκριση θα κριθεί στα σετ και στη συνέχεια στους… πόντους. Αν υπάρξει ομάδα με δύο νίκες τότε περνά αυτή στον τελικό του θεσμού. Παναθηναϊκός και Φοίνικας προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα, καθώς το συγκρότημα του κ. Ανδρεόπουλου επικράτησε με 0-3 του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ο Φοίνικας ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Ολυμπιακό στην Σύρο. Βέβαια άλλα μεγέθη ομάδων, μιας και ο Εθνικός έχει αρκετά προβλήματα σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο. Παρά την ήττα ο Φοίνικας έχει αρκετά καλή ψυχολογία και η ομάδα της Σύρου βρίσκεται σε ετοιμότητα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο κ. Παβλίσεβιτς θέλει αρχικά του παίκτες του να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και στη συνέχεια να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα δύο ώρα αργότερα (18:00) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ  στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν από το «Παλατάκι» με καθαρή νίκη με 0-3. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος ακόμη και σήμερα… ψάχνει να βρει το καλό του πρόσωπο.

 

 

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2019-20.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2019-20

Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά Μαρούσι 16.00 (Livestreaming volleyleague.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Κουτσούλας, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βαρατάσης, Κουρπανίδης. Γραμματεία: Θεοδωρίδης.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 18.00 (ΕΡΤSPORTS): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Κομισάριος: Γεωργουλέας. Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Γυμναστήριο Δ. Βικέλας Ερμούπολη 19.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00 (ΕΡΤSPORTS): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.