Αναστολή λειτουργίας αθλητικών χώρων αποφάσισε ο Δήμος Νάξου

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την απόφασή του να αναστείλει τη λειτουργία των γηπέδων, ανοικτών και κλειστών. Όπως επίσης όλες τις αίθουσες που λειτουργούν ως χώροι πολιτισμού. Η αναστολή λειτουργίας των αθλητικών χώρων είναι αρχικά μέχρι τις 27 Μαρτίου, όμως και πάλι θα εξεταστούν τα γεγονότα και θα αποφασιστεί αν θα ανοίξουν οι θα συνεχιστεί η αναστολή λειτουργίας τους.

 

H ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει: 

"Σε συνέχεια του υπ΄αρ. ΦΕΚ 833/Β’/2020, o Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναστέλλει τη λειτουργία του κλειστού Γυμναστηρίου και του ΔΑΚ Νάξου και όλων των περιφερειακών γηπέδων στις Κοινότητες και στις Μικρές Κυκλάδες, των κλειστών δημοτικών χώρων και αιθουσών που λειτουργούν ως χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναθροίσεων (Σχολή Ουρσουλινών, Δημοτικό Θέατρο Ι. Καμπανέλλης, Ανδρονίκειο, κοινοτικές αίθουσες κ.α.) καθώς και των παιδικών χαρών για το χρονικό διάστημα έως 27/3/20.

Παράλληλα, ανακαλείται η άδεια χρήσης των σχολικών προαυλίων από τους Αθλητικούς Συλλόγους, στο πλαίσιο πρόληψης της διάδοσης του νέου Κορονοϊού.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία του ΚΑΠΗ, του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης και των Σχολών Γονέων.

Αντίθετα, το ΚΗΦΗ θα λειτουργεί κανονικά από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και ώρες 7:30 - 15:30".

 

Ετικέτες: