Πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές του Πανναξιακού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Η διοίκηση του Πανναξιακού και ειδικότερα το τμήμα στίβου με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους αθλητές που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία των παίδων και των κορασίδων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα και οι αθλητές του Πανναξιακού έδειξαν για ακόμη μία φορά την πολύ καλή τους κατάσταση. Η πρωταθλήτρια Μάλλη Μαρία κατέλαβε την 6η θέση στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5.62 (ατομικό ρεκόρ), ο πρωταθλητής Γεώργιος Μανδηλαράς την 9η θέση στα 110μ μετ’ εμποδίων και ο Πιταράκης Κωνσταντίνος την 12η θέση στα 200μ.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το Τμήμα Στίβου του συλλόγου, συγχαίρει του παίδες πρωταθλητές στίβου του συλλόγου οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων -κορασίδων που έγινε στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια Μάλλη Μαρία κατέλαβε την 6η θέση στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5.62(ατομικό ρεκόρ),ο πρωταθλητής Γεώργιος Μανδηλαράς την 9η θέση στα 110μ μετ εμποδίων και ο Πιταράκης Κωνσταντίνος την 12η θέση στα 200μ.

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στους εφήβους πρωταθλητές του συλλόγου Ντούλα Κριστιάν (άλμα εις τριπλούν) Μανδηλαρά Γιώργο(άλμα εις ύψος) και Μάλλη Ιωάννα (ακοντισμός) που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα γίνει το σαββατοκύριακο 1-2/08 στα Ιωάννινα.

Ευχαριστούμε θερμότατα τις πλοιοκτήτριες εταιρίες Blue star και Sea jets που βοήθησαν με χορηγίες εκπτωτικών και μηδενικών εισιτηρίων την μετάβαση των αθλητών μας.